Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
- ked som dal len hlavicku a paticku zo stranky a nechal povodne farby fora, vyzeralo to ako paskvil, kedze hlavicka a paticka su oranzove a stred bol modry.
- jedine, co som menil su farby odkazov, ktore su teraz totozne s hlavnou strankou a absolutne minimalne aj pozadie prispevkov (z jemnucko modrej na sedu). Viem si predstavit, ze na neskalibrovanych monitoroch to moze vyzerat inak, ale podla mna to radikalna zmena nie je.
- stale tu vadia modre tlacitka, ktore mozu vyvolavat kontrast s oranzovou - ak najdem iny set tlacitiek, tak mozem zmenit
lagonda: aky prehliadac a OS?
jfab, jezus: akym sposobom stratila stranka prehladnost? Absolutne nic sa nemenilo, co sa tyka navigacie, jedina zmena je farba odkazov, jemna zmena pozadia, zjemnenie okrajov a odstranenie loga z hlavicky fora (ktore by bolo duplicitne).
velkost sa nezmenila, bude to len tou farbou. Ale hned vedla toho vlavo mas jasne oranzovu ikonu siganlizujucu nive prispevky.
Na fore sa orientujem tak, ze si pozeram, ktore temy maju nove prispevky (ikona pri teme je namiesto transparentnej oranzova). Ked boli nove temy oznacene oranzovou na modrom podklade fora, videl som na prvy pohlad co pribudlo a teraz vidim dokopy nic kedze sa to vsetko zlieva do jedneho farebneho tonu. A o ergonomii oranzovej farby pre oci ani nehovorim - Tadeas to zial vystihol najpresnejsie. Nevedel som, ze mam problemy s orientaciou pri tejto farbe vizualu, uz to viem.
P.S. Ako pisem, nech je to default oranzove, ale nemozem mat v nastaveni aj moznost modrej verzie? Mne by neladenie s hlavnym dizajnom vobec nevadilo, pre mna je dolezita ergonomia kedze cele dni pracujem ocami.
Ja som nezablúdil na rozdiel od teba
kto nikam nejde tak nezabludi, to je logicke
tie okraje vyraznejsie pre mna...
co sa tyka farby, tak oranzova je farba MTbikera ale aj cierna mozno by som niekde pridal ciernu, mozno prave linie by mohli byt cierne...
tie okraje vyraznejsie pre mna...
co sa tyka farby, tak oranzova je farba MTbikera ale aj cierna mozno by som niekde pridal ciernu, mozno prave linie by mohli byt cierne...
presne toto som mal na mysli (ako keby si mi to z ust zobral)...
Teraz to vyzera otrasne.sama biela farba.
uz to vidim ze zase si budem musiet spravit secko sam ...
idem tlacit casak!
jo a tie linie poprosim... nech to nesplyva