Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Napríklad to isté, čo si robil predtým, ako si si kúpil mobil.
Aky je to prehliadac? Mne to vsetky browsery zalamuju spravne...
Oprav ma, ak sa mylim, ale podla mna su dlhsie odstavce textu roztiahnute na celu obrazovku absolutne necitatelne...
to je najmenej zmenit, ale mne osobne sa to takto paci, neviem ako ostatni...
uz spokojnost?
Červo, dobrá práca. Som spokojný.
Ja Ti neviem,ale tak ako to bolo doposiaľ,to bolo fajn a pre mňa absolútne vyhovujúce,ale hold neostáva mi asi nič iné len sa prispôsobiť
EDIT: uz je to lepsie-nie je ono to pismo je take male ked som odhlaseny inac je vpohode len na kraji je taky modry pas
edit: a aby som dodal, prve, co mi padne do oka v "obsahu fora", je napis moderator, druhe toto: (Označiť fóra ako prečítané) a az potom nazov sekcie...mozno to tak ma byt), potom v jednotlivych sekciach je to uz ok
Co sa zmenilo? Nejak neviem zistit.
EDIT: uz je to lepsie-nie je ono to pismo je take male ked som odhlaseny inac je vpohode len na kraji je taky modry pas
Ako to, ze to mas modre? To je nejaka zrada.
Na hlavnej stránke si kliknem na sekciu, napr. "O MTBiker.sk". Po zobrazení zistím, že sekcia má 3 stránky. Otvára sa najnovšia, ktorá má číslo 1. Tá najstaršia má číslo 3.
Vyberiem si tému, napr. "Nový design MTBiker.sk" a na druhom riadku vidím, že má 10 stránok. Ak kliknem na názov témy, alebo na jednotku, tak som na prvej - najstaršej stránke. Ak sa chcem vidieť najnovší (posledný) príspevok, tak musím kliknúť na 10.
Kvoli tebe jedinemu som to hodinu prerabal. Neprecitane temy maju inu farbu odkazu ako precitane. Takisto pozadie tej ikonky nalavo je ine pri precitanych a neprecitanych temach (a forach). Nie je to vidno?
Na hlavnej stránke si kliknem na sekciu, napr. "O MTBiker.sk". Po zobrazení zistím, že sekcia má 3 stránky. Otvára sa najnovšia, ktorá má číslo 1. Tá najstaršia má číslo 3.
Vyberiem si tému, napr. "Nový design MTBiker.sk" a na druhom riadku vidím, že má 10 stránok. Ak kliknem na názov témy, alebo na jednotku, tak som na prvej - najstaršej stránke. Ak sa chcem vidieť najnovší (posledný) príspevok, tak musím kliknúť na 10.
Ano - a je to logicke, hoci to tak mozno neznie. Temy vo fore su usporiadane chronologicky zostupne (od najnovsej po najstarsiu a prispevky v teme su usporiadane chronologicky vzostupne (od najstarsieho po najnovsi). Dufam, ze kazdemu to pride logicke - a to nasledne vysvetluje aj to strankovanie.