podla mna je cena vyborna na celocarbon asi do toho pojdem..len mam trochu obavy stoho carbonu nemam stym ziadne skusenosti....ako sa sprava carbon pri sprinte alebo v zatazi v kopci...urcite ho vyskusam ale potrebujem info ...pocul som ze je to skor slabsi material ze viac tlmi nerovnosti a ze ma podstatne mensiu hmotnost......nevieeem
ved to ale ide o to ze 50tisic za kellys.... budis chcem jazdit tak kupim nieco obyc a jazdim a casom dotoho investujem a kupim nieco normalne nie kellys...ale je zaujimave ze ked tu niekto hovori co chce kupit vzdy su to taketo "super" znacky....neviem ci maju taky dobry marketing alebo kde nato ludia chodia...ja som jazdil na favorite na zaciatok a uplne dobre mi bolo a potom ked som trochu ziskal prehlad tak som isiel dalej...to je jak kupit cinsku napodobeninu bavoraku ale tie su aspon lacne...mozno by bolo ist zaujimave do talianska pobehat obchody a vybrat si tam daky cestak z rodinej fabriky na ramy
pred nedavnom som videl nadhernu KUOTU v bazari za myslim 45k... ak to porovnam s Kellysom... hm neviem neviem, opat moj opakovany nazor, radsej lepsiu jazdenku ako novu sunku...
Vseobecne nazory Kellys nie, Author nie, nikomu nic nedaju. Ak si odmyslime nalepky co konkretne sa da tomuto ramu vytknut ? Suhlasim s Dudom ze aj v bazari sa daju kupit slusne veci za rozumne peniaze, ale je tam vzdy urcita miera rizika.
Chalani dik velmi ste ma potesili...naozaj..vacsina zvas to berie tak ze kym to neni bike zo zapadu tak je to cinsky bavorak...kym na tom nejazdi elita tak to nepatri na cestu...no nic nekupujem si ho preto lebo som si tuto zimu povedal a kupim si kellysa za 50000sk a budem chodit na tom do obchodu po mlieko..tak isto som zacinal na starom horaku jazdil som na nom asi 3roky..len ma to moc nebavilo vlese tak som kupil minulu sezonu klasicky cestak v tiagre ale mam pocit ze mi nestaci...chcem od biku viac... a kupim si ho preto aby ste sa vy ktory hovorite bikom cesta a pust ,cinsky bavorak zamyslely ze podtatne je jazdit...chcel som len vseobecnu radu..nepytal som sa kde si mam ist kupit bike zo zapadu...DIK
no pridám aj ja svoj postreh...v prvom rade by som tomu Kellysu vytkol trojprevodník a prehadzovač s dlhým ramienkom (teda v prípade, že aj ten čo ideš kupovať trojprevodník má)...úplná zbytočnosť podľa mňa...ak chceš jazdiť ľahšie prevody v kopci, poobzeraj sa po niečom čo má Compact prevodníky...ďalej sám píšeš o karbone, že "pocul som ze je to skor slabsi material...nemám s tým žiadne skúsenosti ako sa správa v šprinte a pri záťaži"...to by ma veru zaujímalo, kto ti toto narozprával, resp. či vôbec sleduješ dianie v cyklistike všeobecne, ale to je vedľajšie...to kam smeroval príspevok od Derailleura je to, že ak vieš trošku pracovať s netom, tak nie je problém nájsť si kvantum bicyklov v tejto triede od výrobcov, ktorí sú geometriou a spracovaním rámov a dizajnom úplne inde...ale pokiaľ si presvedčený, že ten Kellys je pre teba jasná voľba, zober ho a spokojne jazdi...
katko...dik za ten link..samozrejme ze sledujem dianie v cyklistike len som chcel rady od niekoho skuseneho...aj tak vam dakujem za vase ohlasy urcite si to este riadne rozmyslim ci ho kupim a co sa tyka toho trojprevodnika mozno ho vyuzijem mozno nie..neviem..a ked tam uz bude tych par gramov to snad nepocitim..este ho nedoviezol tak vsetko sa uvidi az potom..ale chcem novy bike nechcem asi jazdeny s bazaru...tak si budem 100% isty..budem vas informovat o kupe ked som vam to tu uz hodil..Dik
a co sa tyka toho trojprevodnika mozno ho vyuzijem mozno nie..
hlavne je to hanba mat trojprevodnik...je to asi ako spojler na S120...ale na kellyse sa tym aj tak uz neda nic pokazit...pripadne by som este hladal mozno je este daky drahsi kellys...a z bazaru nekupovat, nahodou by sa tam nasiel daky schopny kusok za solidne peniaze a bol by 2x lepsi ach jaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nuz to co pises by sa dalo povedat na 90% bicyklov co tu pritomni jazdia...
Podstatne je jazdit.Potom si moze kupit aj nieco lepsie.
ale suhlasim aj s nazorom Saltera
http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fnews.bikeworld.pl%2Frower%2Fartykul%2F2630%2FKompozytowa.szosa.-.Kelly%2527s.URC.79.-.test%2F&sl=pl&tl=sk
hlavne je to hanba mat trojprevodnik...je to asi ako spojler na S120...ale na kellyse sa tym aj tak uz neda nic pokazit...pripadne by som este hladal mozno je este daky drahsi kellys...a z bazaru nekupovat, nahodou by sa tam nasiel daky schopny kusok za solidne peniaze a bol by 2x lepsi