nič my nerobil ani nie som napajedený len uvádzam fakta na právu mieru ked hovory ze theorama nieje nie dáke pierko tak neviem skadiaľ to ma ale 1,3 kg je podla mna dosť dobra váha na ram 57,5
každému je jasné že si rád že máš nový bicykel, zase to podpichovanie neber smrteľne vážne...no ale 1,36 kg na rám z carbonu veru nie je bohviečo ...ale nie už si ho do sýtosti...
kazide my radosť som stastny ze mam vôbec bike z karbónu na recorde a len za 1000 eur.
dnes som bol na nom zajazdiť a ten rám je pekne tuhy , aj keď počasie nebolo bohviečo ale uzil som sito
kazide my radosť som stastny ze mam vôbec bike z karbónu na recorde a len za 1000 eur.
dnes som bol na nom zajazdiť a ten rám je pekne tuhy , aj keď počasie nebolo bohviečo ale uzil som sito
Keď máš record páky, to ešte neznamená že máš bike na recorde
Ľahký rám je aspoň pod kilo (keď už nie pod 900g, pozri sa koľko váži scultura )
Sedlo je otázka vkusu a anatómie.
Ksyria vážia 1560g, jedine ak by si mal galuskové, tak nejakých 50g dole, čiže sú to pekne ťažké mrchy, ale sú celkom tuhé (kukni R-sys, cca 1300g).
Kubad, akú hmotnosť tipuješ? Ja by som tipol 8,3 kg aj s pedálmi
Jasné, že sa ide jazdiť, ale až keď zmiznú kamienky z cesty a bude aspoň 10 stupňov . Bike si nechcem zničiť . Tipujem, že sa bude dať až začiatkom marca , aj tak ešte hlásia sneženie. No vyzerá to tak, že na tej klasike sa nás zíde pekná kôpka z mtbiker.sk .
za cenu cos ho koupil je to hodě slušné kolo, neber to zase tak vážně
Prostě jen vývoj od roku 2004 kdy Theorema vznikla udělal strašný pokrok. a 8kg silnička podle mě opravdu není pírko a tenhle model se Meridě opravdu moc nepovedl, proto ho rychle nahradily.
Ale ať slouží a myslím že bude
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mavic Ksyrium SL - 1505 g
Sedlo FIZIK ARIONE - 225g
takze neviem ocom
edit: no medzi tie ľahké ale nepatrí....
Keď máš record páky, to ešte neznamená že máš bike na recorde
Ľahký rám je aspoň pod kilo (keď už nie pod 900g, pozri sa koľko váži scultura
Sedlo je otázka vkusu a anatómie.
Ksyria vážia 1560g, jedine ak by si mal galuskové, tak nejakých 50g dole, čiže sú to pekne ťažké mrchy, ale sú celkom tuhé (kukni R-sys, cca 1300g).
Kubad, akú hmotnosť tipuješ? Ja by som tipol 8,3 kg aj s pedálmi
Prostě jen vývoj od roku 2004 kdy Theorema vznikla udělal strašný pokrok. a 8kg silnička podle mě opravdu není pírko
Ale ať slouží a myslím že bude
Som predsa klasik, hlavne rano
už se těším až to zvážíš
normalne ma tym podpichovanim drazdite aby som vyskladal na sezonu nieco nove