Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Speedy, ziadne citanie medzi riadkami, staci pouzivat oci a sedu koru. Skoda, ze nemozem urobit viacnasobnu citaciu, tak aspon takto:
saldi napisala: prosim si na zozname viac zenskych mien Ty si ju citoval a reagoval: s tymto suhlasim aj ja...... Ja som reagoval hned po Tebe: Missy nesklame, vkladam do nej vsetku nadej, ze ludstvo prezije.
kurnik ...to je zlé keď nikto nepríde, lebo ja som plánoval "neprísť",
ale v noci tajne prísť a okradnúť VÁS o prachy o ktoré sa nabalíte a odemigrovať niekam inam
a tak keď "neprídem" a potom prídem a nebude čo ukradnúť, ked nikto nepríde, tak potom asi ani ja neprídem a neodemigrujem
Danka ... ale bude tam aj J-fab napr. ... a teho celovieka sledujem na fore od kedy sem chodim a este sme sa na zivo nestretli ... tak budu aj ludeee pomimo tvojich spomenutych lokalit ... a dalsi sa este pridaju ... ved aj ty ... nie?
Nie nie to je hlboky omyl ludia okolo organizatorov tam nie su ziadny ( pretoze vsetci na tom makaju ) a vlastne vsetci ste okolo nas jedno je vsak pravda ze 90% momentalne prihlasenych su ludia z fora. Na buduci mesiac idu von materialy, pozvanky, plagaty atd. pre siroku verejnost tz. ze ti co sa uz teraz nahlasili maju zabezpecene ubytovanie podla poziadaviek, vzhladom na limit ubytovania. Ostatne budeme musiet nejako kombinovat, samozrejme so suhlasom prihlasujucich sa.
... ale bude tam aj J-fab napr. ... a teho celovieka sledujem na fore od kedy sem chodim a este sme sa na zivo nestretli ...
Som sledovana osoba? Nemal by som sa nahodou najst aj v Cibulkovych zoznamoch, pripadne na strankach Ustavu pamati naroda?
Urobim vsetko preto, aby som sa na Poraci odtajnil.
neslo mi o to, ze ci su tam ludia z fora alebo nie, ale odkial (ti z fora). ako ked tam bude Bratislava Mafia Family a Spis Mafia Family, tak to bude opat take komorne. preto som v tom zozname hladala nejake mena aj z ostatnych kutov SVK
edit: danko, a myslela som tak vseobecne - viacerych.. nie jedneho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Q: Kto nas ochrani s plamenometom cez rameno pred Alienmi ked v noci zautocia?
A: No predsa Ripley(ova).
Tuto kultovku som mal vzdy rad a neviem preco, Missy by mi tam pasovala
Precitaj si svoj vlastny prispevok pred tym mojim, mozno pochopis...
Tak ale co s tym urobi Ripley(ova) [ missy ]
saldi napisala: prosim si na zozname viac zenskych mien
Ty si ju citoval a reagoval: s tymto suhlasim aj ja......
Ja som reagoval hned po Tebe: Missy nesklame, vkladam do nej vsetku nadej, ze ludstvo prezije.
Uz vidis suvis?
ale v noci tajne prísť a okradnúť VÁS o prachy o ktoré sa nabalíte a odemigrovať niekam inam
a tak keď "neprídem" a potom prídem a nebude čo ukradnúť, ked nikto nepríde, tak potom asi ani ja neprídem a neodemigrujem
akurat si kazdy vezme 50 centov na tombolu, za to by si moc neemigroval
akurat si kazdy vezme 50 centov na tombolu, za to by si moc neemigroval
tombola je v cene pobytu
Som sledovana osoba? Nemal by som sa nahodou najst aj v Cibulkovych zoznamoch, pripadne na strankach Ustavu pamati naroda?
Urobim vsetko preto, aby som sa na Poraci odtajnil.
edit: danko, a myslela som tak vseobecne - viacerych.. nie jedneho