No vytaj tmax Tak temu kúr že driečny mládenci Na domacých cestovinách a domácom mlieku hodovaní Tmax inač super výjazdiky a skvele fotečky Klobuk dole-peknéé
Zo včerajšieho výjazdu. Sam partia jak kol v ploce. no mne to nevadí. Bolo dosť vody a bahna no to v taky datum patrý k tomu. Išiel som z Hamry cez pasienky Biele kamene na Čierťaže potom na Umarteho a cez Sninu naspäť domov. 20 km okruh. Stretol som aj tri srnky keď skákali cez cestu. pridavam nejaké foto.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhááááááááááá lebo som myslel že je to niekde za umretým. no dobre idem spať zajtra skúška prídem až v piatok lebo v piatok mam druhu tak zatim
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhááááááááááá lebo som myslel že je to niekde za umretým. no dobre idem spať zajtra skúška prídem až v piatok lebo v piatok mam druhu tak zatim
No čo skúška zrobena? A na tu piatkovu še poradne nauč co by ši ju zrobil...Laci už ram poslal - len tak ,tak bol to posledný kus tak že sme to vystihli.Lebo vieš ako sa vravý kdo zaváha nežere Tak sa drž-cez výkend sa ozvy,čo a ako-možno dačo dáme
Dnes som dal výšlap na TRI TABLE aj ked som plánoval povodne dat Sninsky kamen ale hore sa drží ešte velka vrstva mokrého snehu,inač pohodička len cestou dole začalo snežit
Ahoj Ondrej, pozeral som fotky...ten vojensky obvod Valaškovce sa ešte využíva alebo čo je tam teraz? neje tam trochu veľa dopravných značiek na tej tabuli?? Vidim že maximalku si dal 58 teraz? noo dosť na taky mokry povrch nie?
Ahoj Ondrej, pozeral som fotky...ten vojensky obvod Valaškovce sa ešte využíva alebo čo je tam teraz? neje tam trochu veľa dopravných značiek na tej tabuli?? Vidim že maximalku si dal 58 teraz? noo dosť na taky mokry povrch nie?
No jasne že sa využíva,sú tam strelnice je tam aj tankodrom,a strelnica pre vrtulníky.Lopocu a strielaju-cvičia tam od pondelka do piatku.Neodporúčam tam nikemu liest cez týžden A to značenie to musí byt No k tej maximálke je to tam dost naklonene a k tomu je to dost dlhý zjazd takže tolko to vydalo No a k tomu mokrému povrchu sa musiš prisposobit hlavne svojimi schopnostami a odhadom-skoro ako na pretekoch Verím tomu že Jonsak by to dal rýchlejšie,lebo on je tam domáci Lebo Johny od kedy ho poznám je makač a ktomu ešte aj poriadne húževnaté žihadlo Týmto ho aj pozdravujem
Lopocu a strielaju-cvičia tam od pondelka do piatku.
S tymi strelbami to nie je az take zhave, trtulniky tam strielaju raz za par mesiacov, tiez som to par krat zhora videl...
a tankisticka PS-ka v Humennom uz davno nie je, a aj dalsie tankove roty ny vychode sa maju rusit...
Sory chlapci, že sa vám ako "inostranec" miešam do témy, ale nedá mi to... Dnes som sa služobne pomotal pod Vihorlatom (v Sobranciach) a poviem vám, krásne jarné počasie. Len sadnúť na bika a jazdiť.
Ja som včera večer dve hodiny hádzal lopatou a hľadal auto pod 30 cm ťažkého bieleho ... snehu
S tymi strelbami to nie je az take zhave, trtulniky tam strielaju raz za par mesiacov, tiez som to par krat zhora videl...
a tankisticka PS-ka v Humennom uz davno nie je, a aj dalsie tankove roty ny vychode sa maju rusit...
Luho maš pravdu tankodrom nie je až tak využívany ale lesne cestičky pre Michalovskych BVPčkárov a bigošov su plne využívane,lebo ak maju povolenie tak tam cvičia. A obyčajne strelby a cvičenia sú tam na dennom poriadku.Je to velmi dobre počut až do SNINY Neboj a mam tam zamestnanych kámošov ako profíkov tak si nevymýšlam...
Sory chlapci, že sa vám ako "inostranec" miešam do témy, ale nedá mi to... Dnes som sa služobne pomotal pod Vihorlatom (v Sobranciach) a poviem vám, krásne jarné počasie. Len sadnúť na bika a jazdiť.
Ja som včera večer dve hodiny hádzal lopatou a hľadal auto pod 30 cm ťažkého bieleho ... snehu
Ja som tiež neska prekvapený prišiel som domov z Prešova a tu po snehu ani slichu. V Prešove asi 10 cm snehu ina krajina. Cesty su suche tak fajn da sa pekne jazdiť ale cesťak je u Ondreja na prestavbe ta neznam či ho už nerozobral uvidíme
Dnes som bol trošku v lese,no vydalo to iba slabšých 20 kiláčov nechcel sa pridat nikto-no mne to nevadí,nemam s tým problém-viem byt aj samostatna jednotka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No vytaj tmax
PS: Určite ste správny bikeri, keď sa vozíte na Rasťovich obľúbených bikoch.
Johny ta lavička je hned po lavej strane nad Rybníkami povyše vihorlatskej chaty smerom na Umarteho
No jasne že sa využíva,sú tam strelnice je tam aj tankodrom,a strelnica pre vrtulníky.Lopocu a strielaju-cvičia tam od pondelka do piatku.Neodporúčam tam nikemu liest cez týžden
Luho maš pravdu tankodrom nie je až tak využívany ale lesne cestičky pre Michalovskych BVPčkárov a bigošov su plne využívane,lebo ak maju povolenie tak tam cvičia. A obyčajne strelby a cvičenia sú tam na dennom poriadku.Je to velmi dobre počut až do SNINY
Ja som tiež neska prekvapený prišiel som domov z Prešova a tu po snehu ani slichu. V Prešove asi 10 cm snehu ina krajina. Cesty su suche tak fajn da sa pekne jazdiť ale cesťak je u Ondreja na prestavbe ta neznam či ho už nerozobral uvidíme
no pekne že si sa pridal zo ženačov tak len tak ďalej a dobrý výber fotky
Tak vitaj Inžinier