No i tak še da Dodu-jak rečuješ,ale už i tu začalo sypac bilej pokryvky jak tak kukam cez oblak Perinbabka aj na nas dume No nevadi naj sype co by sme bežkovali A poradny cholem 20 centy-metry minymálne
No ked zajtra nenasneží tých 20 cm tak určite niečo dám, kto by sa chcel pridat nech ma kontaktuje.Okolo 10:30 obvolam schopných adeptov čo sa možno pridajú-ak nie tak dám zase niečo sám Pred chvílkou som skončil z vyskladúvaním JONSAKOVHO cestneho biku,už ho len olankovat a cestačik na svete jak lusk "plamenova žiletka"
No ked zajtra nenasneží tých 20 cm tak určite niečo dám, kto by sa chcel pridat nech ma kontaktuje.Okolo 10:30 obvolam schopných adeptov čo sa možno pridajú-ak nie tak dám zase niečo sám Pred chvílkou som skončil z vyskladúvaním JONSAKOVHO cestneho biku,už ho len olankovat a cestačik na svete jak lusk "plamenova žiletka"
ešte nešpiš? ty ši šikovny chlapč Aj na bajku si bol aj cesťak poskladal hohohoooooooooooooooooooooooooo
jutro asi dakde pujdzeme ne? Co teraz porabaš? Nemaš ešte nainštalované ICQ alebo Skype nebudeme kecať cez fóro
Ne ešte nemám skoro nič nainštalované,som rád že mi bavy aspon net časom poriešim všetko neboj neda še šicko naraz ,ja už sa zbieram spat -dzivky už buvaju len ja tu jak datel tukam Zajtra by som chcel íjst do Kamienky a potom kolo vodarky popod Vihorlat do Hamroch-a do Ferija na dobrý grog ,alebo čaj
Tak dnes sme boli bikovat ja,Jonsak a Ondrobiker-viac sa nepridal nikto.No nakoniec super akcijka-vydalo to skoro 23 kilačov,cez noc nám poridne perinbabka nasnežila bolo to pod gumamy riadne cítit-no pohodička
Johny čajik bodnul no dobre smakoval aj Ondrovy Aj ja dúfam že ked dojdeš z ližiaraku tak dačo zase spolu dáme a že nás bude aspon raz tolko jak dnes No nechame še prekvapkac
Nazdar Ondrej, uz par dni tu citam vybornych trasach v okoli Sniny, az mi to nedalo a registroval som sa. S kamaratom totiz rozmyslame o nejakom letnom vylete do okolia Stariny, ale nie som si isty, ci sa tam vobec da jazdit na bajku. Chodite tam alebo su aj lepsie trasy v okoli?
Nazdar Ondrej, uz par dni tu citam vybornych trasach v okoli Sniny, az mi to nedalo a registroval som sa. S kamaratom totiz rozmyslame o nejakom letnom vylete do okolia Stariny, ale nie som si isty, ci sa tam vobec da jazdit na bajku. Chodite tam alebo su aj lepsie trasy v okoli?
Vdaka.
Nazdarek CHose666 no pekne od teba ze si sa aj Ty registroval a maš záujem o náš kraj No vytaj Ak mate záujem tak dondzite radi vam to tu poukazujeme nejake trasy po okoli ktore sa dajú jazdit na bajku Je tu toho na bajkovanie hojne-zaleži ako dlho sa tu planujete zdržat...Apodla toho sa dá niečo naordinovat Viem vam dohodit aj slušne ubytko Skus mrknut na Drotarove estranky-boli tu 4dni a klobuk dole kolko toho nabikovali a v akom hojnom počte No úžas
Nazdar Drotár a Ondro, čestne sa priznávam, že ako neregistrovaný som si prešiel všetky košické, sninské a poráčske príspevky a aj časť spišských. Tento rok som si na Silvestra dal predsavzatie, že určite aspoň jeden predĺžený víkend pojazdíme s manželkou v okolí Sniny a veľmi mocne uvažujem o campe v Poráčskej doline v auguste. Máme s manželkou len jedno malé, v máji už dvojročné obmedzenie, ktoré sa volá Sophia a keďže je to ockova láska a všade musí ísť s ockom, musíme ešte presvedčiť starú mamu, že celý život túžila stráviť víkend v Snine a Poráči. Ale už na tom pracujem.
Drotár, pošlem Ti radšej ss, aby som tu nespamoval.
Pekný deň všetkým.
Chose nevadí aj my máme doma jedno malé dvojročne obmedzenie ktore sa vola Anna ,no nevadí dufam že presvedčite babičku a trebarz ju zoberiete zo sebou-no rozhodnutie je naozaj len na tebe-tak možno sa stretneme na Porači--dúfam
Tak to si v podobnej situácii ako ja. No, rozhodnutie je už len na svokre, ale mám rozohratý aj náhradný plán (švagor+jeho nebajkujúca frajerka). Ja dúfam, že sa stretneme ešte skôr ako v Poráči, len nech sa skončí zima. Mám aj žiletku a minulý rok som nabehal viac kilometrov po ceste ako po lese, tak sa určite dohodneme. Vlani sme boli na Domaši a z Domaše do Medzilaboriec (cez Havaj) bola síce rozbitá cesta, ale aj minimálna premávka (oproti okoliu Košíc) - proste raj.
No pekne,ten okruh cez Havaj a Domašu mam velmi rád Ta trasa je vinikajúca na vytrvalost,hlavne z jari ked treba najíždat dáke kilačiky do noh.Inač mám super kámoša z KE z furči ktorý po výkendoch chodieva na cestačiku do HE.Sem tam ho viem ijst odprevadit aspon na polcestu.Alebo mu ijst naproti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No i tak še da Dodu-jak rečuješ,ale už i tu začalo sypac bilej pokryvky jak tak kukam cez oblak
ešte nešpiš? ty ši šikovny chlapč
No nedalo,mušel som
Ne ešte nemám skoro nič nainštalované,som rád že mi bavy aspon net
Vdaka.
Vdaka.
Nazdarek CHose666 no pekne od teba ze si sa aj Ty registroval a maš záujem o náš kraj
Drotár, pošlem Ti radšej ss, aby som tu nespamoval.
Pekný deň všetkým.