Link na tú demu nejde, ale podľa toho kenzela tuším o čo by mohlo ísť, niečo v ponuke má aj firma Credat. V podstate je to všetko o tom istom a nie sú v tom nejaké závažné rozdiely-teda ak aj sú, tak minimálne. Osobne by som dal v tomto prípade na dojem z celkového zladenia. V tom má asi navrch Credat...ale opakujem, so spoľahlivosťou a funkčnosťou nebude problém ani s jedným (hovorím za Kenzel a Credat).
Modet od Demy má v rámci detailov iné svetlá na dynamo. Predné je na dynamo diódové a zadné je na nosiči tiež diódové ale na baterky, takže keď mama zastaví, zadné svetlo jej bude naďalej svietiť /až do vybití bateriek. hehe/. Kenzel má klasické svetlá na dynamo so žiarovkami.
Nie je mi jasné či ten Modet chceš tiež 3 speed ako má Kenzel lebo v Tvojich vypísaných špecifikáciach je Modet klasicky s Velamos torpédkom.
Takže si ešte ujasni či mama využije a potrebuje 3 speed alebo 1 speed.
Kenzel je trojrychlostny za dobru cenu a sice trojrychlostna Dema stoji viac, ale ja osobne by som zvazoval tie trojrychlostne modely, nech sa mama prilis netrapi ked pojde do kopca. A ako Turbi spomenul, vyhoda Demy je zadne svetlo na baterie, cize aj ked bicykel stoji, tak svetlo svieti. Samozrejme sa k tomu Kenzelu da dokupit extra svetlo na baterie a je to vyriesene. Dema ale ma vyhodu aj v tom, ze dynamo je namontovane na zadnom kolese (dolezite kvoli bezpecnosti, na predne by sa montovat nemalo - ak sa uvolni a vbehne do predneho kolesa, tak to moze dopadnut zle).
Ak ide v prvom rade o cenu, tak by som bral asi toho Kenzela, inak by som bral tu trojrychlostnu Demu.
To gejza: Napis za aku cenu je na predaj, podla toho sa da bavit o tom, ci sa oplati kupit ten bicykel od Teba.
Na ďalšie radenie treba ďalšie dáta. Či mama vyžaduje čo najnižšie rámovú trubku kvôli dvíhaniu nôh, či je ochotná si zvyknúť a používať prehadzovač, či chce brzdiť nášlapnou brzdou alebo je aj ochotná brzdiť pákami a či chce aj na bicykli vláčiť nákupy? Ak by si chcela ísť aj do vyšších cien sú v ponuke ďalšie city bike ...
Čo mudrujete? Má to byť niečo ako Ukrajina, len o čosi ľahšie a modernejšie. Najmä aby to dlho vydržalo bez akejkoľvek údržby - takže radšej to torpédo a žiadny prehadzovač. Len som nepochopil tú pevnejšiu osku - že by mala také ostré nástupy, že hrozí jej ohnutie?
Vsak jasne, tiez to chapem tak, ze to ma byt bezudrzbove. Ale ved co uz len treba udrzovat na integrovanom radeni v naboji? Neviem ci ma aj Kenzel naboj Nexus kedze to na stranke neuvadzaju, ale Dema Nexus ma a tam nemas co pokazit ani ked radis bez tocenia pedalmi abo v plnom zabere. Cize ta trojrychlostna Dema je z mojho pohladu idealna. A ked klasiku, tak jedine jednorychlostnu Demu, lebo Kenzel nejake radenie v naboji integrovane ma.
P.S. Ta zadna oska bude asi myslena v tomto pripade ako cely zadny naboj.
Asi posielam neskoro ale je ešte VERTEC Lady26Nexus má ho moja mamka a je absolútne spokojná.Len chvílu trvalo,než som ju naučil kedy a ako má preraďovať a teraz si to nevie vynachváliť.Má 74 rokov a všetky baby jej závidia aký má dobrý bycikel.
Taky maly OT. Normalne som si zaspominal, ako mi chyba ista dusa spriaznena so szolgai.sk tak som neodolal, a klikol. Hadajte, co maju na spodu stranky? "Copyright 1991-2008 Karol Szolgai - všetky práva vyhradené"
V tom shope mali skor internet, nez samotne Slovensko. To malo totiz zahranicnu konektivitu do netu od 13. februara 1992 a to 14.4k linkou z BA do Viedne a 64k linku z Prahy do Linzu. O Galante historicke analy nic nevravia.
Ten shop mi proste este aj dnes dokaze vycarit usmev na tvari. )
Asi posielam neskoro ale je ešte VERTEC Lady26Nexus má ho moja mamka a je absolútne spokojná.Len chvílu trvalo,než som ju naučil kedy a ako má preraďovať a teraz si to nevie vynachváliť.Má 74 rokov a všetky baby jej závidia aký má dobrý bycikel.
Uz som to tu raz pisal, ale opakovanie matka mudrosti - bicykle Vertec sa uz nevyrabaju
Kup jej Kona Africa bike. Heavy duty, je tam nakupny kosik, minimalna udrzba (aka ukrajina) a este ked nejak pride rideri budu moct zahlasit: Whaw, kooonaaa, keneeeedieeen baaajk, whaaaw!
Taky maly OT. Normalne som si zaspominal, ako mi chyba ista dusa spriaznena so szolgai.sk tak som neodolal, a klikol. Hadajte, co maju na spodu stranky? "Copyright 1991-2008 Karol Szolgai - všetky práva vyhradené"
V tom shope mali skor internet, nez samotne Slovensko. To malo totiz zahranicnu konektivitu do netu od 13. februara 1992 a to 14.4k linkou z BA do Viedne a 64k linku z Prahy do Linzu. O Galante historicke analy nic nevravia.
Ten shop mi proste este aj dnes dokaze vycarit usmev na tvari. )
podla mna oni nemysleli, že web stránka bola vtedy založená, ale samotná predajňa. jaj taketo blbosti riešiť. Inak ten kenzel loreta je 1 rýchlostná takže žiaden Nexus obyčajné torpedo. A kebyže chceš od kenzelu 3 rýchlostný tak určite ne za 4litre ale trochu viac: http://www.szolgai.sk/sk/bic/CITY/Exclusive.htm ale asi to už neni aktuálne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Technické údaje
Názov Modet 24
Rám Hi-Ten
Vidlica Hi-Ten
Brzdy Caliper + zadný náboj VELAMOS
Prevodník -
Predný náboj oceľ
Zadný náboj oceľ
Ráfiky Remerx RMX 21
Špice -
Plášte Rubena
Veľkosť -
Rýchlosti 1
ide mi hlavne o osku na zadnom kolese ( presne ako sa to nazýva neviem),
aby bola kvalitnejšia
u nas, su zväčša dámske bicykle len na objednávku, a to lem od jedného výrobcu
Nie je mi jasné či ten Modet chceš tiež 3 speed ako má Kenzel lebo v Tvojich vypísaných špecifikáciach je Modet klasicky s Velamos torpédkom.
Takže si ešte ujasni či mama využije a potrebuje 3 speed alebo 1 speed.
a co tak toto: http://www.author.cz/kola/katalog/&aid=1085&cid=1100&pid=603814
v lete sme to kupili pre mamu, ale nakoniec dala prednost stacionarnemu
takze je na predaj, samozrejme s papiermi a aj ampulkou nahradnej farby na rám
1 rychlostna verzia http://bicycles.dema.sk/index.php/sk/bike/Modet-24/
3 rychlostna verzia http://bicycles.dema.sk/index.php/sk/bike/Modet-24-3R/
Kenzel je trojrychlostny za dobru cenu a sice trojrychlostna Dema stoji viac, ale ja osobne by som zvazoval tie trojrychlostne modely, nech sa mama prilis netrapi ked pojde do kopca. A ako Turbi spomenul, vyhoda Demy je zadne svetlo na baterie, cize aj ked bicykel stoji, tak svetlo svieti. Samozrejme sa k tomu Kenzelu da dokupit extra svetlo na baterie a je to vyriesene. Dema ale ma vyhodu aj v tom, ze dynamo je namontovane na zadnom kolese (dolezite kvoli bezpecnosti, na predne by sa montovat nemalo - ak sa uvolni a vbehne do predneho kolesa, tak to moze dopadnut zle).
Ak ide v prvom rade o cenu, tak by som bral asi toho Kenzela, inak by som bral tu trojrychlostnu Demu.
To gejza: Napis za aku cenu je na predaj, podla toho sa da bavit o tom, ci sa oplati kupit ten bicykel od Teba.
P.S. Ta zadna oska bude asi myslena v tomto pripade ako cely zadny naboj.
"]Má to byť niečo ako Ukrajina, len o čosi ľahšie a modernejšie.
Ďakujem za rady.
ja som podľa vaších rad vybrala tento
http://www.bikes.sk/pages/image/sk_imagepage7.html
Ten shop mi proste este aj dnes dokaze vycarit usmev na tvari.
Uz som to tu raz pisal, ale opakovanie matka mudrosti - bicykle Vertec sa uz nevyrabaju
Ten shop mi proste este aj dnes dokaze vycarit usmev na tvari.
podla mna oni nemysleli, že web stránka bola vtedy založená, ale samotná predajňa. jaj taketo blbosti riešiť. Inak ten kenzel loreta je 1 rýchlostná takže žiaden Nexus obyčajné torpedo. A kebyže chceš od kenzelu 3 rýchlostný tak určite ne za 4litre ale trochu viac: http://www.szolgai.sk/sk/bic/CITY/Exclusive.htm ale asi to už neni aktuálne