Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
všetko je v GPS len pokial nevybavýme na 100% všetky povolenia po celej trase tak vonku to nepúšťame... Ešte treba počkať pár týždňov Teraz momentálne čakáme na vyjadrenie Lesov a ochranarov.... no proste nieje to až také jednoduché.
Tí ktorí to vedia vyčítať z mapy tak sú v pohode.
"ŽILINČANIA ŠPORTUJTE"
50% zľava so štartovného na DEMA FATRANSKOM MTB MARATONE 2009 pre každeho Žilinčana,
ktorý so sebou privedie nového bikera alebo bikerku z nášho mesta, ktorý sa nezúčastnil predchádzajúcich ročníkov FATRANSKEHO MTB MARATONU.
Zľava platí pre oboch pokial sa zaregistrujú a zaplatia do 20.5.2009 Projekt "ŽILINČANIA ŠPORTUJTE" podporuje Mesto Žilina 8)
Ráta sa len mesto Žilina a obce ktoré patria pod Žilinu číže Brodno,Chlmec, Bytčica, Trnove, Mojšová Lúčka, Butatin, Zástranie , Zádubnie, Strážov, Žilinská Lehota, Závodie, Bánová.
Garant tejto akcie je mesto Žilina + dotknuté obce spadajúce pod mesto...To je podmienka mesta nie organizátora. Mesto refunduje náklady Cyklopozitivu na podporu Žilinčanov v ponímaní rozvoja športu a preto si dalo takúto podmienku...Ja budem rád keď zo sebou privedieš aj niekoho ďalšieho, kto u nás neštartoval a je z iného regionu... Máš u mňa pivo to ti môžem slubiť zasa ja.
Garant tejto akcie je mesto Žilina + dotknuté obce spadajúce pod mesto...To je podmienka mesta nie organizátora. Mesto refunduje náklady Cyklopozitivu na podporu Žilinčanov v ponímaní rozvoja športu a preto si dalo takúto podmienku...Ja budem rád keď zo sebou privedieš aj niekoho ďalšieho, kto u nás neštartoval a je z iného regionu... Máš u mňa pivo to ti môžem slubiť zasa ja.
ja poznám jedného týpka, je sice z Trenčína ale jeho priezvisko je ŽILINČAN ,ale zľava asi nebude, že .....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
všetko je v GPS len pokial nevybavýme na 100% všetky povolenia po celej trase tak vonku to nepúšťame... Ešte treba počkať pár týždňov Teraz momentálne čakáme na vyjadrenie Lesov a ochranarov.... no proste nieje to až také jednoduché.
Tí ktorí to vedia vyčítať z mapy tak sú v pohode.
Celá trať aj zaujímavé úseky na jej zmenu alebo predĺženie sú kvalitne zosnímané s GPS, kde to skicool urobil ešte na jeseň.
Tréningy začnú asi na konci zimy v sobotu a nedeľu. Tu budú vždy aktuálne informácie.
50% zľava so štartovného na DEMA FATRANSKOM MTB MARATONE 2009 pre každeho Žilinčana,
ktorý so sebou privedie nového bikera alebo bikerku z nášho mesta, ktorý sa nezúčastnil predchádzajúcich ročníkov FATRANSKEHO MTB MARATONU.
Zľava platí pre oboch pokial sa zaregistrujú a zaplatia do 20.5.2009
Projekt "ŽILINČANIA ŠPORTUJTE" podporuje Mesto Žilina 8)
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2009/samostatne/fatransky/
No všakže si zo Žiliny a dohodíš ešte jedného bikera tak to máš za 6,50 aj ty aj on
Ráta sa len mesto Žilina a obce ktoré patria pod Žilinu číže Brodno,Chlmec, Bytčica, Trnove, Mojšová Lúčka, Butatin, Zástranie , Zádubnie, Strážov, Žilinská Lehota, Závodie, Bánová.
Garant akcie je mesto Žilina + dotknuté obce spadajúce pod mesto...To je podmienka mesta nie organizátora.
jA SOM TI TO DAVNO HOVORIL
ja poznám jedného týpka, je sice z Trenčína ale jeho priezvisko je ŽILINČAN