Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch
13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
posledný komentár: 17. 11. 2014 o 9:01
posledný komentár: 5. 8. 2011 o 10:15
edit: danko, a myslela som tak vseobecne - viacerych.. nie jedneho
Danulik, ja viem ze si narazala na mna : ))
http://www.bikemap.net/route/118121
kurzorom sa pohybuj po profile a bude ti vsetko jasne
dobre kukas do mapy minuly rok sme chcely tam potiahnut jednu z tras ale straskotalo to na neprechodnosti terenu
mozno tento rok sa podari nieco tam navrhnut ale najprv to bude treba prejst ci je to pre bajk vobec vhodne
Mne je to jasne, ale neviem ci vies, ze je tam jeden alternativny menej narocny naozaj krasny zjazdik co sa konci v Krompachoch, imho by ho dal kazdy;) A potom je tam tretia moznost is po sirokej sotolinovej ceste z hrebena az do Krompach..
jasnacka
.
nooo, ako citam posledne prispevky - zacina sa zbiehat aka taka MTB obec. to sa mi paci, len tak dalej, este zopar ludi a bude to OK
Nezabudni poslať plagáty aj na západ. Dúfam že ešte pamatáš čo som hovoril pred rokom. hehe
zo Sloviniek ide na hrebeň - Tatarkov kríž - dobrá neznačena zvážnica, síce pre DH-čkarov trošku prudšie hore kopcom a bez vleku,
zo Sloviniek ide na hrebeň - Tatarkov kríž - dobrá neznačena zvážnica, síce pre DH-čkarov trošku prudšie hore kopcom a bez vleku,
... a keď už sme na hrebeni, treba od chaty Gáborka zísť dole na Thurzov, aby ste si užili starých baníckych cestičiek, z Thurzova do Žakaroviec a až odtiaľ na Plejsy
To si užijú aj turisti, aj neturisti (a možno aj naturisti)
To môže byť zaujímavý výlet.
problem bol tam ze kto nepozna tu spevnenu cestu popod hreben(ktoru som chcel najst aj ja) a pusti sa tym turistyckym chodnikom po hrebeni tak urobi chybu.ten chodnik je asi na 3 KM useku dost zanedbany a je problem ho prejst napeso a nie to na bajku,prave tam ho treba obijst tou cestou.ja som to presiel ale nikdy viac HROZA.