chalani niekde sa tu spominalo ze je ten zjazd hned po starte je dost kriticky,ze je tam dost jam ja osobne som tade nesiel ale pojdem sa tam pozriet urcite no sam som zvedavy ako to bude vyzerat..nechystate sa to vyskusat nejaka vacsia skupinka ze by som sa pridal...
vento, keď už nebude sneh, napr. v marci, tak by som šiel tiež sa s vami previesť . Ináč po štarte v tom zjazde žiadne jamy nie sú. Skôr od Spišskej Belej po Kežmarok .
Po taranskej časti áno, ale tam dole okolo Hranovnice tak často nejazdím . janosik, veď ty to od Mikuláša nemáš ďaleko do Tatier, tak sa sem niekedy zastav .
heh ja len poznam nasich cestarov a to su riadne kotuhy , ti cakaju na silne privalove dazde inak ten posypovy strk z krajnic dole nezide ( cize seru nan ) takze dostat sa aspon do hradku a potom hore na podbanske je silne umenie , mozno by sa dalo na crosse to prejst mam na nom slick plaste ale nie je stavany na viac nez 50 km ak teda nechcem prist k urazu chrbtice alebo sedacich kostialov heh
tak mozno ze budu lepsie odmeny alebo bufety plne svedskych stolov
no ako kto sa pojde pozriet spolu so mnou , povedzme celu trasu ale pianko tempom ?
za 8 hodiniek je nasa , v tomto teple by to ani nemusel byt problem a bezvetri .....
btw : ale hlavne na akom type biku je to teraz zjazdne ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a samemu sa mi az tak nechce .....
no ako kto sa pojde pozriet spolu so mnou , povedzme celu trasu ale pianko tempom ?
za 8 hodiniek je nasa
btw : ale hlavne na akom type biku je to teraz zjazdne ?