Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Ach, áno. Práve tu som našiel svoju 1. oblúbenú hru. tou bola Duke Nuken. vobec som nedel prečo sú tam tie striptérky(vlastne vtedy pre mňa len tancujúce tety), ale vždy som im hodil nejaké tie doláre.
To boli časy
-fifa 98
-doom
-mortal combat
a noho dalších, nespomeniem si. Mal som asi 8 rokov a ani myš sa mi do ruky nevmestila. Ale hl. vec že som vedel prvú misiu naspamäť a heslo na nesmrtelnosť.
tak som sa dlhe roky tesil na fallout 3 a ked prisiel bol som sklamany uz to nebolo ono
sice to bolo prepracovane ale necitil som ten pocit duper hry ako pri predchadzajucom diely
mohol by si mi poslat ten program pripadne stranku skade ho mas
dakujem
pocuj stiahol som rFactor, crackol som to prilozenym suborom, a ked to zapinam nabehne najprv to male okno..potom obrazovka scierne, parkkrat preblikne a vypne to nazad do winu...anic
nevies co stym? DX9 som nainstaloval..taktiez prilozeny
dakujem
Nuž, ani si nepamätám, kde som to vyhrabal. Toť upload: http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=75f36ff63a111278e79e2d29f1dd65d7.
lio: Tak odo mňa radu nedostaneš. Nie som žiadny PC hráč. Mám len zopár hier, ktoré poznám, iné nezháňam. Túto som kedysi získal z Level-u, chytila ma. A taktiež ju môj komp v pohode zvláda.