po skusenostiach by som uz do nokon-ov urcite nesiel su sice pekne,ale to je asi tak vsetko,ked jazdis shimano,skus dura-ace bowdeny a aj cenovo je tam znacny rozdiel....
Nokony na stare Shimano nejsou ideal
Volil bych Gore, nebo I-link od Aligatoru. Pripadne
Powercordz s jejich original bovdenem.
Zatil mám SH 03 deduškovské,ale možno budúcu sezonu pribudne niaka new dura.
Gore sú aj na original celom biku (scultura evo t6),len neviem,kde ich zohnať. I-link sa mi moc nepáčia(skôr nokony)ale čo nie je,môže byť. Powercordz,to je čo?Mám medzery,viem... (nikto nevie všetko)
Po akych skusenostiach by si uz do nokonov nesiel???
uz som to tu myslim spominal,ale.... vrzgaju! treba ich po kazdom vyjazde cistit,hlavne blatovom ,(teraz nemam na mysli poutierat vlhkou handrou ako klasika bowdeny) vzdy ich musim prestriekat teflonom,myslim tie "goralky" dostane sa tam bordel a uz to je! A dalsi problem s tym spojeny, tie "goralky" sa opotrebuvaju a s tym spojeny (trocha problem) saltre treba casto dostelovavat.Klasika bowdeny to dostelovavanie bolo asi tak 1-2x za sezonu.To su moje skusenosti a urcite by som uz do nokon-ov nesiel.V kazdom pripade,ako som spominal, su velmi pekne....
5 let Nokony na 3 kolech nic takového nepozoruju, 1x za měsíc je přejedu mastnou hadrou
nic víc.
Opotřebování korálků he he natom byls kde? naopak za sezonu na Nokony není potřeba sáhnout lánka lítají krásně lehce bez problémů, bláto nebláto.
Jen je potřeba se držet návodu při montáži tam je 99% chyb a pak vznikají komentáře že Nokon už nikdy.
Jediný problém Nokonů je u silničního Shimana kde je dlouhé vedení od pák a opticky se to divně kroutí a láme a divně to vypadá - ale funkčně bez problémů
neviem, asi nebudem IN...ale myslim ze pokial tam das Dura Ace kabelaz tak to budes mat absolutne bez problemov
Asi sa prikloním k Tvojmu návrhu,kedže na fóre ohľadom bowdenov (myslím tých "exotických)čítam kadečo,a vsadím aspoň túto sezónu na klasiku. Takže asi Dura Ace...
Matt,Ty určite vieš,či sa dura predáva samostatne v šedom prevedení,hm? Na vebe sa mi zatiaľ podarilo viacnásobne nájsť len brzdové šedé,radiace čierne... Ale na sériovo montovaných top bikoch sú dury v šedom,tie sú pekné a hodili by sa mi farebne,tie by som teda bral.
5 let Nokony na 3 kolech nic takového nepozoruju, 1x za měsíc je přejedu mastnou hadrou
nic víc.
Opotřebování korálků he he natom byls kde? naopak za sezonu na Nokony není potřeba sáhnout lánka lítají krásně lehce bez problémů, bláto nebláto.
Jen je potřeba se držet návodu při montáži tam je 99% chyb a pak vznikají komentáře že Nokon už nikdy.
Jediný problém Nokonů je u silničního Shimana kde je dlouhé vedení od pák a opticky se to divně kroutí a láme a divně to vypadá - ale funkčně bez problémů
raz som nahodil JagWire bowden a to som zatlacil brzdu a ostala zabrzdena ten bowden bol daky moc silny, by sa nanho dali aj ryby chytat jak na udicu ...inak campa kedze mam campu
Matt,Ty určite vieš,či sa dajú zohnať samostatne dury v šedom prevedení,hm? Na vebe som zatiaľ našiel viacnásobne iba brzdové šedé,a radiace čierne,tak neviem...Ale pritom na sériovo montovaných top bikoch sú šedé,tie by sa mi aj farebne hodili,tie by som bral.
Kubo dík za info,nevieš za aký čas by to prišlo? V CZ ich nezoženiem? A ešte ak môžem,vidím,že si minimálne informačne veľmi zdatný,skús dať niaky link v CZ na pokec o elektrostimulátoroch,hm?
do CZ zboží z Chainu tak do týdne pošta zdarma, jak na SK nevím přesně, ale do toho týdne určitě v pohodě.
Ty elektrické potvory jdou mimo mě neporadím
do CZ zboží z Chainu tak do týdne pošta zdarma, jak na SK nevím přesně, ale do toho týdne určitě v pohodě.
Moc tomu nerozumiem,do CZ zadara a na SVK za 10libier?HM?...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja ich mam stvrty rok a spokojnost.
Zatil mám SH 03 deduškovské,ale možno budúcu sezonu pribudne niaka new dura.
Gore sú aj na original celom biku (scultura evo t6),len neviem,kde ich zohnať. I-link sa mi moc nepáčia(skôr nokony)ale čo nie je,môže byť. Powercordz,to je čo?Mám medzery,viem... (nikto nevie všetko)
www.powercordz.com
www.rideoncables.com
uz som to tu myslim spominal,ale.... vrzgaju! treba ich po kazdom vyjazde cistit,hlavne blatovom ,(teraz nemam na mysli poutierat vlhkou handrou ako klasika bowdeny) vzdy ich musim prestriekat teflonom,myslim tie "goralky" dostane sa tam bordel a uz to je! A dalsi problem s tym spojeny, tie "goralky" sa opotrebuvaju a s tym spojeny (trocha problem) saltre treba casto dostelovavat.Klasika bowdeny to dostelovavanie bolo asi tak 1-2x za sezonu.To su moje skusenosti a urcite by som uz do nokon-ov nesiel.V kazdom pripade,ako som spominal, su velmi pekne....
nic víc.
Asi sa prikloním k Tvojmu návrhu,kedže na fóre ohľadom bowdenov (myslím tých "exotických)čítam kadečo,a vsadím aspoň túto sezónu na klasiku. Takže asi Dura Ace...
Matt,Ty určite vieš,či sa dura predáva samostatne v šedom prevedení,hm? Na vebe sa mi zatiaľ podarilo viacnásobne nájsť len brzdové šedé,radiace čierne... Ale na sériovo montovaných top bikoch sú dury v šedom,tie sú pekné a hodili by sa mi farebne,tie by som teda bral.
nic víc.
Nemam co dodat...
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=19054
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=19054
Kubo dík za info,nevieš za aký čas by to prišlo? V CZ ich nezoženiem? A ešte ak môžem,vidím,že si minimálne informačne veľmi zdatný,skús dať niaky link v CZ na pokec o elektrostimulátoroch,hm?
Moc tomu nerozumiem,do CZ zadara a na SVK za 10libier?HM?...