Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
ta antibiotika Persing aj moja mala v sobotu nedobre reci tak som ju radsej neprovokoval.Ale v nedelu uz som nebral tak som bol z danculom slabych 26km ale po asfalte
Ludze ta či sce čuli, tu novinu preveliku,
buli kumovci v Reľove,
kupovac palinku i klobasu
bo še idze na svatbu rihtovac,
po drahe šicko zjedli i popili,
ta kedz še vracili,
ja mišľela, že mne šľak trafi.
No nakonec šicko
dobre dopadlo,
bo stará kuma mala
v pivnici zapotrošenú palinku
a sušed išče mal v komine klobasu.
Ta naša svadba dobre dopadla,
každy še počastoval i nič nehibelo
ba še i do rana tancovalo.
Druha tatranska skupina to mala o cosi lahsie , celkom 70 km s prevysenim 2060m. Trasa viedla terenom zo Stratenej po cervenej znacke na hreben, dalej do sedla Besnik, po asfalte do Telgartu, terenom do Sumiaca, dalej tradicnou cestou na Kralovu Holu a spat po 2. odbocku (od spodu), po nej zvaznicou na Puste pole a asfaltom spat do Stratenej.
P.S. Nohy ma bolia este aj dnes...
Trochu ozivim spomienky z 11.10.2008: nemate nahodou niekto zaznam trasy (alebo obrazok mapy s vyznacenim po ktorej z tych lesnych ciest sa ide Havrania skala-Puste pole) pretoze podla popisu z napant.sk (Šumiac - Havrania skala - Zúber - Zbojnícka -Pusté pole) to jednoznacne nie je a tych ciest je tam vela....
Dakujem.
v sobotu Fero,Dancuľ a ja sme sa boli pozriet na Kovaľke bolo to o nicom blato a včera z Dancuľom sme si dali slabych 23km v Borkute v lese to bolo celkom v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta keby mňe dafto rozdzigal kupeľňu ta mu rozdzigam hlavu
buli kumovci v Reľove,
kupovac palinku i klobasu
bo še idze na svatbu rihtovac,
po drahe šicko zjedli i popili,
ta kedz še vracili,
ja mišľela, že mne šľak trafi.
No nakonec šicko
dobre dopadlo,
bo stará kuma mala
v pivnici zapotrošenú palinku
a sušed išče mal v komine klobasu.
Ta naša svadba dobre dopadla,
každy še počastoval i nič nehibelo
ba še i do rana tancovalo.
P.S. Nohy ma bolia este aj dnes...
Trochu ozivim spomienky z 11.10.2008: nemate nahodou niekto zaznam trasy (alebo obrazok mapy s vyznacenim po ktorej z tych lesnych ciest sa ide Havrania skala-Puste pole) pretoze podla popisu z napant.sk (Šumiac - Havrania skala - Zúber - Zbojnícka -Pusté pole) to jednoznacne nie je a tych ciest je tam vela....
Dakujem.