ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Toto nie je o tom, ja to neberiem smrtelne vazne, ja s tym naopak nemam ziaden problem...ked to nebude, tak to nebude, ja som ukazal dobru volu, ukazal som ludom, ze sa tu da riesit i nieco ine, ako bezne bikovanie... Dnes som vybavil i oficialne riesenie tohto singletracku, minuly rok som vyznacil 73 km cyklotras... Samozrejme, ze nie pre mna, ale pre verejnost... ja to naozaj nepotrebujem... poznam este viac zaujimavych veci na bike, ktore takmer nikto nepozna...
Niekto tu odomna chce, aby som nieco zorganizoval, Ty, a cicamica zas s tym ma problem...
Takze neviem, aky sposob komunikacie mam zvolit, aby vsetci boli spokojni...to mam zavret hubu, a nerobit nic...???
Uz aby bol sneh prec....
BTW: mokra poda sa lahsie prekopava ako sucha, takze by som s tym necakal do konca marca + cim menej listia (na stromoch), tym lepsie to bude vidno...ale to len tak na okraj
Uz aby bol sneh prec....
BTW: mokra poda sa lahsie prekopava ako sucha, takze by som s tym necakal do konca marca + cim menej listia (na stromoch), tym lepsie to bude vidno...ale to len tak na okraj
Tiez som za, zacat s tym este skor, kym bude nebude vegetacia zelena... a zem ako tak vlhka... Urcite sa bude lahsie upravovat teren...
Kazda pracovna pomocka je vitana...
Dik
OK, nie je problem, mozme si to prejst, kto chce, moze sa pridat...
Umele prekazky si mozme vybudovat neskor... bude to ozivenie singletracku...
citácia "hoďte se do klidu, posílam Wolfa" hehe
Laco Ak máš papierové povolenie tak určite sa partia na výpomoc nájde a nájdu sa aj nejaké termíny na fyzickú pomoc /toto Ti pár ludí už prislúbilo/. Ak tomu neveríš tak ser na to. Nemusíš sa stresovať Ty ani nikto iný.
Úplne zbytočne tu po sebe štekáme.
kto bude chcieť prísť pomôcť, príde, kto nie, tak nech nechodí. Aký problém?
Som rád že sa našiel niekto kto má snahu a vedomosti niečo spraviť. Pioniersky prístup naozaj nieje vhodný, na druhej strane trochu spolupatričnosti by nezaškodilo aj okrem maratonov a posedávania po krčmách .... čo vy na to?
ak budem len trochu môcť určite prídem. Budujem si to aj pre seba aj pre iných.
citácia "hoďte se do klidu, posílam Wolfa" hehe
Laco Ak máš papierové povolenie tak určite sa partia na výpomoc nájde a nájdu sa aj nejaké termíny na fyzickú pomoc /toto Ti pár ludí už prislúbilo/. Ak tomu neveríš tak ser na to. Nemusíš sa stresovať Ty ani nikto iný.
Úplne zbytočne tu po sebe štekáme.
Ja nestekam...
Sami viete, ako je problem nieco spravit... papierove povolenie mozem mat do konca tyzdna, v tom nie je problem...
A termin ? uvidime, ako bude pocasie...
Lebo keď na to pozerám tak určite by to bolo vhodné keďže počas roka /listy, sneh, tráva .../ sa track môže strácať pred očami a ludia by mohli trebárs originálnu trasu pozmeňovať čo by určite nebolo dobré.
Keď bude pevný termín rád sa zúčastním.
Lebo keď na to pozerám tak určite by to bolo vhodné keďže počas roka /listy, sneh, tráva .../ sa track môže strácať pred očami a ludia by mohli trebárs originálnu trasu pozmeňovať čo by určite nebolo dobré.
Aj o tom sme sa bavili, bude samozrejme mozne i trasu vyznacit, len potrebujem od Slovenskeho Cykloklubu znacu na singletrack... Uz na tom pracujem... dal som info na Slovensky Cyklokub, budu sa to snazit cim skor poriesit.... Pravdepodobne to bude biely stvorec a zelena gulicka vo velkosti cca 100 mm. Uz nechcem robit ziadnu partizancinu, nech je to komplet tak, ako ma byt...
Ako som uz pisal, motorovu pilu, krovinorez nam zapozicaju aj Mestske lesy... Lopatu, hrable a pod dufam, ze zozenieme...preto bude vhodne sa pred akciou dohodnut, kolko asi ludi pride, a podla toho doniest i naradie... Ja tiez mozem doniest pilku, macetu...pripadne i ine veci...
Vidíte ako viem pekne zadelovať prácu! hehe
P.S. O tých pionieroch píšte opatrne lebo stále nebola u niektorých pochopená pointa. /Stojím za Lapalomom a Cicou/ To že chalani toto povedali /aj ja/ neznamenalo že nie su ochotný pomôcť. hehe
PS: môj názor poznáš .....
Dnes som bol na Kamziku a okoli, cesty su pomerne suche a po snehu ani stopy. tak by sa mozno mohlo aj skor (ak nebude prsat...)