alebo SIRER velkost 52 vidla hlinik vybava mirage/veloce ... campu velmi nepoznam cize neviem porovnat so shimanom .... ktory z tychto dvoch by ste brali ? som vysoky 185cm takze berte do uvahy aj velkost ramu lebo ja neviem aky .... skor sa priklanam k authoruaj koli klukam ktore su HT II a veloce je na klasicku osu ale mozno nemam pravdu .... cena je rovnaka ...
Samozrejme, mohol byť nájdený niekde v sklade a namontovaný na to kolo v roku 2005.
A Author na obrázku má kľuky aj šajby FSA - hrubá je dosť vymačkaná, zrelá na výmenu, malá vyzerá byť slušná. Možno tam dokonca prebehla výmena prevodníka.
http://www.cyklobazar.cz/kontakt.php?id=71209&kategorie=0&typ=1&filtr=yes&f_filtr_pouziti=3&f_filtr_slova=fort&SID
Fort sa mi moc neľúbi, 20k czk by som zaň nedal, možno 17.
( radenie, brzdy, prehadzovacky ). sedlovka bude hlinikova Pells, sedlo
Selle Italia Flite TT
co myslite ?
kedze author som vylucil,fort sa ani mne moc nepaci ale za 17 noo nevem...,duratec aj ked bez karbonu je pekny kolesa a kluky nepoznam a nie je na kampe ale ok .... a spesl asi necham tak ked ho neda na veloce ....
ano, presne tak, ale zaroven plati to, co svojho casu Giro povedal a dost sa mi to vrylo do pamati (volna citacia
to matt vdaka za ponuku prepac ale nasiel som toto a za rovnaku cenu ....
1.ako dlho vydrzia na cestaku plaste ?(aspon cca kolko KM v priemere) ja som na svojej favoritke nikdy nemenil ale to som tam mal take hrubsie ...
2.ako dlho vydri retaz kazeta a kluky v KM ? mslim campagnolo veloce alebo aspon taky priemer
3.aky je rozdiel resp co je lepsie shimano ci campagnolo ?(nechcem pocut odpovede ze co je lepsie pizza ci hamburger ... kazedmu chuti ine to viem ale predsa nejake rozdiel tam su) mne je campa sypatickejsia hlavne povodom ze IT a nie JPN ... ale neznamena ze musi byt lepsia ...
4.je na slovensku nejaka cestna seria pretekov ako napr CMS pre MTB maratony ? resp ako je to s cestnymi pretekmi ? su tu aj nejake etapakay na styl TdF ?
5.Nikdy vas nelakal triathlon ? keby som vedel plavat dam sa nato
6. ospravedlnujem sa za mozno hlupe otazky ale berte ma ako babatko na cestaku(favorit sa nepocita to nemalo so ziletkou nic spolocne) ked som si tak prezeral cestaky tie drahsie tak normalne niektore ramove sady povazujem za umelecke diela ... naozaj su krasne ... u MTB je to viac o funkcnosti ako krase ....
1. vydrz plášťov zalezi od vyrobcu a druhu plastu, spravneho tlaku a povrchu na ktorom jazdis...ale mne vydrzali Michelin Krylion Carbon na nasich slavnych slovenskych cestach
No su plaste, ktore sa menia uz po 3 000 km, i menej.
2.campagnolo veloce retaz..alebo chorus ( ja mám) vydrzi okolo 4 500 km mne...ale aj to zalezi od toho ake prevody tahas a ci tahas silovo... setrenim vydrzi aj viac...ale ja aj tak po 4 500 menim, neriskujem, ze sa mi roztrhne...
3.neviem porovnat, shimano som nemal...ale campa sa mi viac paci...mnohi vravia ze ma lepsie prevody a vacsiu vydrz...ale fakt neviem objektivne porovnat
4.to si najdes na nete, nepretekám, neviem
5.mna nie...
6.oprava: favorit ma vela spolocneho so ziletkou, pretoze ziletka vznikla z favoritu...favorit je zaklad, predchodca modernej ziletky...akurat ze s dobou sa menil dizajn a material...to je vsetko...