Chlopi sezóna je predodvermi, a ak nechceme,aby nás predbiehali niake "vejúce tričká" je najvyšší čas začať poriadne na sebe makať. Čo robíte pre svoju kondičku???
ja neviem ci je to ladenie formy ale mne sa osvedcilo slapat do kopcov ci uz na peso alebo na biku
na biku do krutych prevyseni samozrejme iba niekolko sto metrov , snad neskor mi telo dovoli aj niekolko km .....
To je zaujímavé ako kazdy vypisuje svoju uz zapocatu pripravu behanie plavanie ziletkovanie stacionarcenie ale vysledky som nikdy(az na par vynimok) u nikoho nepostrehol. Sa vám cudujem, keby som bývaval hobbysta by som sa mohol na nejake zimno jarne potenie sa vykaslat.
jakub023: Ja si to môžem dovoliť. LittleFox: Nemôže byť každý majstrom. Niekto ladí formu nie preto, aby sa "otŕčal" na pretekoch, ale kvôli tomu, že chce na sebe pracovať. Aj keď to "nikam" nevedie.
ale to práve nebolo podstatou myslienky toho postu Tmax... Ide o to, že aby si niekto odjazdil hobby bejby dubnicu nemusi saskovat na zaciatku jari kdesi v bezeckych teniskách. Beztak je dubnica v septembri, a nech mi dotycny nehovori ze dotedy aj bez jarneho oplachu nenajazdi pocas leta aku taku formu... Ved je to zvrátene teraz tu nechcem kázat, co robit a nerobit. Kazdy si je sem sebe pánom, kludne si uz naslapavajte lytka pri vareni vianocnej kapustnice, len som chcel a musel reagovat.
Pohoda, názorov je viacero, treba s nimi von. No až taký extrém s tou "bejby Dubnicou" nebude veľmi častý. Aj keď taký Jakub šiel tiež minulý rok "detskú".
Ja mám zase názor, že teraz treba začať jazdiť viac. V lesoch je koniec sveta (nehovoriac o väčšej zime, slnko tam nesvieti), zasierať sa nemienim, aj tak by sa nič nenatrénovalo (aj keď trénujem zbytočne, však?). Preto treba jazdiť cestu, kde sa samozrejme jazdia trošku väčšie počty km. Potom na jar treba "poľaviť" a šupky hupky do chalúpky, teda do lesa.
toto nie su vyhovorky hodne bikera jazdiaceho Sl. pohar XC ... že ta huba/prsty nebolia kubo. V septembri minimalne klasik! a to je spodna hranica minima a ab ysom nezabudol, podpor ma v mojich myslienkach vyssie uvedenych, nech tu nei som za moralizatora
No podporit myslienky
mne je tazke sudit niekoho pripravku ked neviem ci pod nickom ktory to pise na neukryva nejaky reprezentant Mne tiez niektore posty pripadali ako reci o chudnuti alebo zavazky na zaciatku roka
mna skor zaujima , ze ked chcem dvyhat stovecku v tlaku na lavicke viem co mam robit zaciname od 60 tky a postupne zvysujeme zataz za vydatnej vypomoci -cheating vela dobrej stravy atd .....
a vysledky sa snad dostavia ....
ale ako aspon vskratke mam dosiahnut tu istu rychlost ( priemerku a na tej istej trase za tych istych podmienok )ako mam teraz na 40 km aj na 120 km trase ?? tu babo rad .....
jednoduche, trenovat vytrvalost na ceste (kludne aj na horskom) zarad si staly prevod a snaz sa ho udrzat... usudzujem, ze uz nieco nabehane mas ked pises o 120km takze takych 70-80km na asfalte by malo stacit
no aby som to uviedol na spravnu mieru tych 120 km je ciel aj ked ich dam len nie s potrebnou priemerkou
teraz som zacal na cross biku a 40 km som dal za ubohych 1:45 hod ....priemer okolo 23,3 km/h na okruhu okolo liptovskej mary cize asfalt , na ziletke mam najlepsi cas za idealneho pocasia 1:15 hod
no aby som to uviedol na spravnu mieru tych 120 km je ciel aj ked ich dam len nie s potrebnou priemerkou
teraz som zacal na cross biku a 40 km som dal za ubohych 1:45 hod ....priemer okolo 23,3 km/h na okruhu okolo liptovskej mary cize asfalt , na ziletke mam najlepsi cas za idealneho pocasia 1:15 hod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten to rok este rychlejsie a lepsie umiestnenia, aj ked maturujem
na biku do krutych prevyseni samozrejme iba niekolko sto metrov , snad neskor mi telo dovoli aj niekolko km .....
dalsia giagnoza
LittleFox: Nemôže byť každý majstrom. Niekto ladí formu nie preto, aby sa "otŕčal" na pretekoch, ale kvôli tomu, že chce na sebe pracovať. Aj keď to "nikam" nevedie.
Ja mám zase názor, že teraz treba začať jazdiť viac. V lesoch je koniec sveta (nehovoriac o väčšej zime, slnko tam nesvieti), zasierať sa nemienim, aj tak by sa nič nenatrénovalo (aj keď trénujem zbytočne, však?). Preto treba jazdiť cestu, kde sa samozrejme jazdia trošku väčšie počty km. Potom na jar treba "poľaviť" a šupky hupky do chalúpky, teda do lesa.
len teraz som bol zniceny po dovolenke
mne je tazke sudit niekoho pripravku ked neviem ci pod nickom ktory to pise na neukryva nejaky reprezentant
a vysledky sa snad dostavia ....
ale ako aspon vskratke mam dosiahnut tu istu rychlost ( priemerku a na tej istej trase za tych istych podmienok )ako mam teraz na 40 km aj na 120 km trase ?? tu babo rad .....
teraz som zacal na cross biku a 40 km som dal za ubohych 1:45 hod ....priemer okolo 23,3 km/h
teraz som zacal na cross biku a 40 km som dal za ubohych 1:45 hod ....priemer okolo 23,3 km/h
na priemerke nezalezi.
http://www.kpo.cz/fyziologie/fyziologie.htm
... a nechod spat kym si neprecitas aspon jednu kapitolu denne
PCM = Pro Cycling Manager