Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Veď nakoniec kto to tam poznal a chce si to tam prejehať je to dalšia alternatíva čo ako som sa zadušal min. roku tak ma to tam znova láka a nech sa o tom debatuje aspoň je viac info o situacii.....ja si tam pred campom odskočím a podám foto dukumentáciu a kto chce nech si to skúsi straťiť sa nemá kde a ide sa len do doliny ja som to ešte absolvoval do SNV a prežil som to a bola to jazda na ktorú sa nezabuda to mi verte.... a ktomu som mal zo sebou batoh plný hub čo rástli okolo cesty no nezober to
2Jezus neni to celý úsek zo Sloviniek ta pravá paráda začina niečo za Čierným bocianom za značkou úsek neprejazdný
2 Siki berem na vedomie.....včas dám vedieť .
2 Lagonda.....áno suché je taký bol aj môj pôvodný zámer takto sa uberať..až kým som nenatrafil na haldy naplaveného dreva.. konárov.. a bohvie ešte čoho v dôsledku čoho si potôčik určil trasu sám a to preliezť alebo podliesť ma stálo namahy kopec to pre rekreačných cyklistov určite nenííí ale vravím bolo to min.roku prelom aug sept. To drevo ale mohly naši spoluobčania už dávno v chatrčiach spáliť včas dam info ako tam vlastne vyzerá..........
Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky.
Pśśśśt, tieto veci si nechajte pre seba bo bude mať frajírka pochybnosti, že idem na cyklo akciu. A komu by sa chcelo vysvetlovať, že sa idem do Raja čisto čiste naozaj len bicykluvat. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2nitrami mas dobry avatar .....
2drotar : ja len si teda myslel aj na moznost uprsaneho pocasia pocas zrazu ....
už len to je divné že cesta vedie dnu ale von už nie to je tzv.polobrod
ale ked sa koryto premiestnilo na chodnik, tak povodne koryto by malo byt suche - cili prejazdne
2Jezus neni to celý úsek zo Sloviniek ta pravá paráda začina niečo za Čierným bocianom za značkou úsek neprejazdný
Majo mám záujem ísť s Tebou,tak na mňa nezabudni
2 Lagonda.....áno suché je taký bol aj môj pôvodný zámer takto sa uberať..až kým som nenatrafil na haldy naplaveného dreva.. konárov.. a bohvie ešte čoho v dôsledku čoho si potôčik určil trasu sám
13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky.
usporiadatelov a ucastnikov oblieka : BENESPORT http://www.benesport.sk/
takze sa mozte tesit na modnu prehliadku
nie celkom ale aj nieco take krasne sa tam zomelie aj tento rok
Tož jááák nebudú, co nebudú, hňupe. Ti rozkopu sandál.