dnes na to pozeram a stale sa mi nieco nezdalo ... dal som dole prehadzovacku, a zistil som, ze mam strhnuty zavit v rame, kde je prehadzovacka ... kedze mam starsi hlinikovy (duralovy) ram, a nemam tam vymenitelnu patku, tak sa mi to zda dost neprijemne....
foto mojej prehadzovacky (Alivio 2002) je v prilohe....
inak presne nechapem tvoj problem
uz to tu ale bolo spomenute,nebudes tam mat asi tolko toho materialu aby ti to tam sadlo...tieto vlozky su celkom dobre,najlepsie riesenie by asi bolo dat to zaliat a znovu narezat novy zavit....
Iné riešenie je použiť o 3-4mm dlhšiu skrutku a zo spodnej strany to poistiť nižšou maticou. Treba sa však uistiť, či to nevadí reťazi resp. kazete.
Nejaké vyváranie rámu nemusí dobre dopadnúť, treba to robiť pod ochrannou atmosférou / napr. Argón / a nie každý ochotný známy je na takéto veci zariadený. Ešte je tu síce Výskumný ústav zváračský, ale pre mimobratislavských je to naozaj nerentabilná akcia.
Viem si predstaviť ako sa rozpadne prehadzovačka po prevŕtaní na väčší priemer skrutky.
takze ide sa do roboty, a na buduci mesiac sa chystam na novy ram a asi aj prehadzovacku, ked budu peniaze, lebo ta to pri tom naraze tiez pekne schytala....
P.S.: cakajte, ze tu budem tento mesiac castejsie, kedze bikovat nemozem.....
P.S.: admins, resp. mods .... sorry za tie vulgarizmy, ale fakt mam strasne nervy....
mas pravdu to bi nemal bit problem pre nejakeho sustruznika vazne