Mozno by tu mohlo byt nieco, kto ma najkrajsi, najoriginalnejsi, najvystiznejsi a najgicovejsi avatar
Za seba tu pisem: Moj avatar co teraz mam vznikol po rozhodnuti ze moj predchadzajuci avatar je strasne spatny. Je to vlasne nejaky tucnak z nejakej rozpravky (hladal som nejake animovane zviera, a toto sa mi zapacilo. Vevericku z doby ladovej mi bolo trapne dat
Ak by som mal povedat nieco o ostatnych avataroch tak neviem. Ale najotravnejsi avatar bol, ked NOISE mal taku muchu co sa hybala. Akurat bola jesen alebo leto a takych malych musiek som mal plny monitor a ked som zbadal NOISE-ho prispevok tak som mu zabijal avatara...
PS: dufam ze sa nikto neurazi, ked mu spominam avatara
To ma zaujíma,akademik, čo je to extakmermanželka. Môžem tomu rozumieť bývala frajerka?
to je osoba, ktorá ma odpálila do paže po 5 rokoch (taký rozchod už je de facto rozvod), po tom, čo sme už dávno mali vyriešenú otázku, že svadba áno, a po tom, čo som predal môj byt aby sme mali na náš, takže po nečakanom a nezdôvodnenom konci som išiel doslova pod most (nech žije inflácia a bratislavskí honiči cien)
Napr.malý byt prípadne bývalú frajerku a pod.
potom su tie straty menej závažné.
A k avatarom: na mojom je Bob Haro, sa mi páči tá fotka, z ktorej je to pôvodne vystrihnuté.
Keď ti tak chýba...