Včera sme so synom využili jarné počasíčko a vyšli po "stopách Čergovskej stopy 2009". Na merali sme zhruba 29km s prevýšením cca 750m (aj s tou slučkou cez Bartošovce). Hore pod chatou a na chate je hrozná snehová sračka a rapídne ho ubúda (snehu). Asi je tam ťažko aj bežkovať. Neviem, čo prinesie cez týždeň počasie, ale za týchto podmienok o týždeň snehu na Čergove nebude. Možno dáme nejaké foto a report do témy "Čergovská stopa"
Clovek ochorie a hned nas BJ klesa doole a doole . Moja ucast na ČS je zamietnuta nie len mnou ale hlavne rodicmi. Mozno o rok . Uz sa tesim na prazdniny a pekne to rozbalime . Dufam Kubo ze uz zajazdime tamten tyzden. Aspon jednu turu niekde.
Čergovská stopa sa nezadržateľne blíži Dúfam, že zajtra sa v hojnom (myslím tým bardejovských bajkerov) počte stretneme v Raslaviciach. Chrípku a piatok 13. nechať doma, jedinou povinnou výbavou je bajk a modliť sa aby sa počasie umúdrilo tešíme sa
Čergovská stopa je za nami. Prišli borci zo Spiša, Prešova, Košíc, Vranova, dokonca z Liptova ... a z Bardejova až jeden z doprovodom (ja). Ďakujem bardejovským bajkerom za hojnú podporu tejto ojedinelej akcie. Športu zdar a bajkerom zvlášť
..veru, bolo perfektne, počasíčko nádherné, snehu dostatok, tie posledné kilometre k chate síce boli o tlačení biku ale dnes sme si to pri zjazde dole vychutnali
..a to nevravím o super partii, s ktorou sme si zaspomínali ako sme sa na čergove pred rokom spoznali...
...prečítajte si Kubiakov report z Čergovskej stopy na www.bike.estranky.sk
...konečne niečo napísal s minimálnym počtom chýb... asi už môže maturovať...
Ach skoda ze som dnes nemal fotak. Hore na kopci za Andrejovou bol taky nadherny vyhlad. Magura, regetovka vsetky kopce pohromade a vsetko zaseneze cez stromy bolo vidno Zborovsky hrad a ceresnicka na zaver. Odbocka na Smilno. Je to cesta ktora sa v zime neudrziava. Na zaciatku troska capavka ale ako som vosiel do lesa blaznil som sa tam ako maly chlapec, krasny udupany sneh. Este zobrat tam nejake dievca (ved ona vie ) a krasne straveny den
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No minuly rok mi v tom zabranila choroba. Inac som v Bratislave takze dost daleko ale vtedy mozno budem doma. este uvidim
..a to nevravím o super partii, s ktorou sme si zaspomínali ako sme sa na čergove pred rokom spoznali...
Valentinsky Mincol, 14.2.2009 ...
(viditelnost: minimalna, rychlost vetra: jaxsfiňa, zjazdnost: len na uzkych doskach)
...konečne niečo napísal s minimálnym počtom chýb... asi už môže maturovať...