Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
A tebe Skicoolko chýba kolko?
No 10 a ide to dole
viewtopic.php?f=1&t=11356
Ešte poznámka k postavičkám v profile a smajlíkom: Nepoužívajte smajliky v neprimeranom množstve.
Jezus, že si sa konečne ozval. Vďaka iba Tvojmu postrehu som obom chalanom Skicoolovi a Terrymu vymenil klávesnice, lebo sa im stále zasekávalo jedno tlačítko. Alebo sa im trasú ruky
Skicoolov nápad s trojčlennými družstvami je zaujímavý... porozmýšľajte ostatní, v kategóriách dúfam bude aj čoraz obľúbenejšia TIR /na Šprintpolome bola dobrá sranda/ .
Podľa správ vo fóre to vyzerá tak, že zaúdený veniec tentokrát neobhájim, ale počítam že sranda to naozaj bude (a len dúfam že znova neschytám porážku rozdielom dvoch tried
Ako som rád, že si sa ozval. Poctivo pred maratónom potrénujeme na našich meridkách.
Pozri sa na profil MEDIANO, čo nám vykreslil Peťko Skicool. Je to paráda tie krásne stúpania. Už som to raz inde písal, ale dám to znova - už teraz ma svŕbia päty, čo by som si to chcel prebikovať...
P.S. čo nového na Vašej strane Malej Fatry. Ticho je charlie a lulu. Alebo nečítam iné príspevky ?
Terry daj to na starost Travnickovi, ked uz ma na starosti tu Vrutocku stranu hadam to zvladne cele...
ja dufam, ze troch
Ten profil je fakt nice, takto si predstavujem normalnu trat. Niektore "MTB" maratony by si mohli brat priklad...
Terry, ja ti tych 6 poziciam, aj tak budem este TIR-ak
Samozrejme, medzi prihlásenými pod číslom 1, štartovné odoslané (aj keď zatiaľ nepoznačené na webe), psychická príprava odštartovaná, akurát fyzická príprava zatiaľ kvôli pracovným povinnostiam kríva ...
S tým rozdielom sa ale budem snažiť čosi urobiť, lebo keby to bolo podobné ako na Šprintpolome, asi by už bol cieľový oblúk sfúknutý a zložený na kamióne
S tým rozdielom sa ale budem snažiť čosi urobiť, lebo keby to bolo podobné ako na Šprintpolome, asi by už bol cieľový oblúk sfúknutý a zložený na kamióne
Neboj sa mi si na teba počkáme... Klobásky sa už pomaličky začnu udiť!!!Mám obavu, že Berco so svojou kondíciou bude topiť asfalt
Podľa správ vo fóre to vyzerá tak, že zaúdený veniec tentokrát neobhájim, ale počítam že sranda to naozaj bude (a len dúfam že znova neschytám porážku rozdielom dvoch tried
Tak to vyzerá "zaudený veniec"
Ľubko, všimol som si, že už máš potvrdené od organizátorov zaplatené štartovné. Keďže si sa prvý prihlásil, mali by Ti dať aj naozaj štartovné číslo 1
Aby si nezavidela niečo pre zdravotníka.