Vlastnite niekto Trenažér.... myslim si, ze to je skvela vec, ale neviem ako sa natom jazdi....
Nemam s tym skusenosti ako sa chova jazda na mieste s mech. zatazenim.
Da sa natom dobre trenovat ?
Dik za odpovede.
Cibo, ja mam trenazer Elite Elasto gel. No na trenovanie v zlom pocasi je to skvela vec. Ale trenazer je iba vec na udrziavanie kondicky. Jeto velmi psychicky narocne, tocis hodinu a uz ti z toho drbe, stale len pozeram na hodinky, ze kolko este naposledy som si na rajdy polozil knihu a cital som, alebo pustim film a pozeram, rychlejsie ti zbehne cas. Si kup aj valce, tie su dobre na techniku.
Noo a na valcoch sa najprv dosť zabaví ale potom bude the same psychické utrpenie ako s trenažérom, ba ešte horšie, lebo v tomto prípade sa kniha na rajdoch alebo zapozeranie sa na film môže rovnať držke.
No je na tom mnoho pravdy, ved na trenazeri tocim okolo 140, 150 pulzov sa minutu a som komplet mokry- neofukuje ta, ako vonku, telo sa viac prehrieva, viac vypotis, skor pride unava. Ale hlavny dovod je urcite ten, ze na trenazeri mas minimalnu zotrvacnost, musis v kuse tocit, prestanes a koleso do dvoch troch sekund stoji.
No vyzera to zauimavo, ale dospel som k zaveru, ze je to asi fakt nuda.
Boli by to asi len spekulacie.
Je to dost stereotipne ... ale ako ti uz pisali vyssie, pokial si pustis nejake dvd (napr. nejaky pretek) , tak sa to da zvladnut a 1,5 -2 hod sa na tom daju odslapat uplne v pohode.
Cbo, ked pretekas, tak sa ti to oplati, ked jazdis len tak, pre seba, uz to straca pre teba vyznam. Co ked napriklad bude prsat cely tyzden? Tak budes trcat bez trenovania doma? Osobne by som sa z toho asi zch.jil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
marek9999- pri akom slapani myslis? na rohu nejakej ulice?
Trénujem len toľko aby som cez zimu neprihlil ku gauču
Pocas hodinky sa da co to pozriet.
Je to dost stereotipne ... ale ako ti uz pisali vyssie, pokial si pustis nejake dvd (napr. nejaky pretek) , tak sa to da zvladnut a 1,5 -2 hod sa na tom daju odslapat uplne v pohode.