mam jednu otazku, mam bike Pells Razer s pevnou vidlou a uvazujem nad tym, ze by som na neho hodil kolesa zo ziletky (do ramu sa zmestia uz som skusal), ale kedze na biku su kotucove brzdy rozmyslal som, ze asi najjednoduchsie riesenie bude kupit cestny rafik+naboj s uchytenim kotuca+spice, je taketo riesenie technicky mozne (jedna sa mi hlavne o dlzku s*****v)? bike sluzi ako treningovy a na sucastne kolesa by som nahodil mtb plaste a striedat to podla toho na co ma clovek chut...
Ano, je to technicky zrealizovateľné. Ako si už písal, stačí Ti spraviť cestné kolesá s kotúčovým nábojom. Potrebnú dĺžku š*****v na takýto výplet kúpiš bez problémov.
Komplikované nie a drahé ako pre koho.
Ináč je to sranda a keď budem už naozaj unudený k smrti tak si na Kleiníka také kolieska upletiem a ešte aj ušetrím na váhe oproti MTB kolesám. hehe
No skôr aký to bude mať prínos. Cestné kolá na mtb. Ako keby nejaké užovky na mtb kolách nestačili. Prenesené do extrému, cestný bike na cestných kolách má nejaký účel, rôzne komponenty sú dané potrebou. Na ceste nik nerieši či 26ky či 29 kolesá.
Mne taká úvaha príde ako narútiť 22 palcové elektróny na tuarega. Jazdnými vlastnosťami sa nepriblíži ani len koktafke na podobných kolesách. No a na záver, niekde som to už písal, že testovaním boli označené 27čky plásťe ako plášte s najnižším valivým odporom, to je už podobne široké ako užovky.
no giro ak je to tak ako vravis, tak v tom nejak citelny prinos naozaj nebude, kedze ja tie uzovky mam a jazdim, len som myslel, ze v tom "ziletkovom" prevedeni to bude nejak citelne...
Neviem čo od toho čakáš, ale mtbčko je zameraním iné ako žiletka, ťažko čakať že použitím kolies sa to nejak významne zmení. Uvediem jeden dôvod proti - takto urobené kolesá budú ťažšie ako cestné, navyše keďže to chceš na kotúč bude musieť byť aj pevný výplet aby sa ti po prudšom brzdení nepotrhal - ďalšia váha navyše.
Ak chceš poznať výhodu žiletkových kolies, tak kúp žiletku alebo fitness bike.
dovolím si nesouhlasit MTB na silničních kolech bych dal na úroveň fitnes bike, a přínos proti 26" kolům s užovkama je znatelný je to dané velikostí kol, ale souhlas žiletka to nikdy nebude
Combo kola umožňují použití silničních kol s diskovým nábojem. Usnadní tak trénink na silnici při zachování stejného posedu jako na MTB (výměna spočívá pouze ve výměně MTB výpletů za silniční). Není potřeba seřizovat brzdy.
Giro myslím, že to vidíš tragickejšie ako to v skutočnosti je.
Prínos tam podľa mňa bude aj keď samozrejme nemôžeme sa baviť o geometrii a sprevodovaní. Tie rozdiely sú neodškriepiteľné.
1. Priemer MTB kolesa s plášťom /2,1/ je cca 65 cm, priemer cestného kolesa s plášťom je cca 68cm. Ale ak by si dal na MTB koleso len "užovky" tak samozrejme priemer kolesa oproti cestnému je zrazu výrazne menší.
2. Prezúvať na MTB ráfik plášte 23-559 je drina a šírka MTB ráfika nie je ideálna na takýto ráfik.
/P.S. pozerám, že Kubad ma predbehol. hehe/
To sú ozaj pádne dôvody, najmä ak to bude mať o 1-2 kg viac ako bežná žiletka, posed a geometriu nedovoľujúcu zaľahnúť, divné sprevodovanie, iné ovládanie a mrte ďalšieho.
Vaše argumenty mi pripomínajú riešenie defektu na aute načipovaním motora o 60 koní. Ale veď jazdite čo chcete, až vás strejdo ofúkne na spešli, tak budete plakať
David, u teba ma akurát zaráža, že jazdíš aj žiletku aj mtb a podporuješ hentaký dogrcanec.
len aby dociahol na pedale ale giro pozeras sa na to velmi nasrdene, ja to pouzivam len v ramci treningu, mne cesta az tak neucarovala a ked sa tak raz stane tak si urcite zadovazim gilette
Giro skús sa na to pozrieť z pohľadu, že maš MTB a nechceš kupovať ďalší bicykel vhodný čisto na cesty. Chápem čo píšeš a vidím pohľad zaslepeného žiletkára, pretekára. hehe
P.S. A aj preto som si zadovážil starší cesťáčik s "baranidlami" aby som sa vrátil ku koreňom. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ináč je to sranda a keď budem už naozaj unudený k smrti tak si na Kleiníka také kolieska upletiem a ešte aj ušetrím na váhe oproti MTB kolesám. hehe
Mne taká úvaha príde ako narútiť 22 palcové elektróny na tuarega. Jazdnými vlastnosťami sa nepriblíži ani len koktafke na podobných kolesách. No a na záver, niekde som to už písal, že testovaním boli označené 27čky plásťe ako plášte s najnižším valivým odporom, to je už podobne široké ako užovky.
Ak chceš poznať výhodu žiletkových kolies, tak kúp žiletku alebo fitness bike.
Combo kola umožňují použití silničních kol s diskovým nábojem. Usnadní tak trénink na silnici při zachování stejného posedu jako na MTB (výměna spočívá pouze ve výměně MTB výpletů za silniční). Není potřeba seřizovat brzdy.
Prínos tam podľa mňa bude aj keď samozrejme nemôžeme sa baviť o geometrii a sprevodovaní. Tie rozdiely sú neodškriepiteľné.
1. Priemer MTB kolesa s plášťom /2,1/ je cca 65 cm, priemer cestného kolesa s plášťom je cca 68cm. Ale ak by si dal na MTB koleso len "užovky" tak samozrejme priemer kolesa oproti cestnému je zrazu výrazne menší.
2. Prezúvať na MTB ráfik plášte 23-559 je drina a šírka MTB ráfika nie je ideálna na takýto ráfik.
/P.S. pozerám, že Kubad ma predbehol. hehe/
Vaše argumenty mi pripomínajú riešenie defektu na aute načipovaním motora o 60 koní. Ale veď jazdite čo chcete, až vás strejdo ofúkne na spešli, tak budete plakať
David, u teba ma akurát zaráža, že jazdíš aj žiletku aj mtb a podporuješ hentaký dogrcanec.
P.S. A aj preto som si zadovážil starší cesťáčik s "baranidlami" aby som sa vrátil ku koreňom. hehe