Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
2dano: ským xceš mulatovať? Tam predsa všetci pôjdu skoro spať, aby mali ráno dostatok síl na bajkovanie. Tak ako minulý rok. Na nočný kľud budú dohliadať usporiadateľom vybrané hliadky z radov účastníkov. Menovite Dudo, Turbi, možno ja, Drotár a ešte pár ďalších spoľahlivých strážcov.
Nuz a slubujem, ze tento rok uz budem s vami mulatovat do rana bieleho
Mozno by ste mohli pouvazovat ako " toto VI persony " o ubytovani na chate vedla organizatorov, pretoze nad ranom som to mal do postele vzdy daleko z hlavnej budovy
2drotar. Môže byť aj VIP chata. A môže byť aj vedľa organizátorov. Ale hlavne by v nej mali byť nejaké prítulné čarovné víly. Že keď sa vrátime z náročného a nebezpečného stráženia nočného kľudu, aby sme sa mali k čomu pritúliť.
2drotar. Môže byť aj VIP chata. A môže byť aj vedľa organizátorov. Ale hlavne by v nej mali byť nejaké prítulné čarovné víly. Že keď sa vrátime z náročného a nebezpečného stráženia nočného kľudu, aby sme sa mali k čomu pritúliť.
Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch
13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky.
Chaty su po ciastocnej rekonstrukcii + vymenene zariadenie. Je tam soc. zariadenie + chladnicka a izby delene 2x2 postele a 1x4 postele. Takze idealne pre partiu co sa pozna. A medzi chatou organizatorov a susednou je postaveny novy gril
V pohodéé. Mnohí si isto pamätáte že vo Varíne ma chceli ubytovať na lavičke pred tou studenou búdkou pre psa /alebo štyroch ľudí/ takže ma nič neprekvapká. hehe
Dudo ... citas to tu? ... toto by mohlo byt riesenie ako byt viac pokope ... aj ked mam trosku obavy z toho, ze nas chce Drotarik takto oddelit od lesnych dievok ...
tak mne je to Dancul uplne fuk, aj tak si nepamatam, kde som spal minule a ci vobec u seba... ja som vlastne uz novy clovek, cyklo-camp bude o super bajkovacke a vecer ziadne ponocovanie, ziadna party, ziaden alkohol, aby som vladal krasnu turu aj dalsi den...
Sak sa dockas, ale Pätoraciek. Kuva, vy uz ste taki nadrzani, ze po dvoch pivach fiknete cokolvek co sa ohne po nieco na zemi. Radsej budem chodit chrbtom popri stene, abo budem stale sediet na bajku. A to ste ani tie motivacne videa nevideli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nuz a tie víly nieje vhodne menit za Vilkov ... to uz sa dohodnite sukromne
Nuz a slubujem, ze tento rok uz budem s vami mulatovat do rana bieleho
niekto si zacina mylit cyklocamp z niecim inym
13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky.
usporiadatelov a ucastnikov oblieka : BENESPORT http://www.benesport.sk/
takze sa mozte tesit na modnu prehliadku
www.mtbclubspis.estranky.sk
len toho 15 si asi odbehnem na maratonik...
Dobrý vtip
Chaty su po ciastocnej rekonstrukcii + vymenene zariadenie. Je tam soc. zariadenie + chladnicka a izby delene 2x2 postele a 1x4 postele. Takze idealne pre partiu co sa pozna. A medzi chatou organizatorov a susednou je postaveny novy gril