Nazdar bikeri. Neviete o niekom kto by si rad presiel slovensko na biku (nemyslim teraz MTB) ale presun na biku po ceste a kazdy den kemp. Kto by mal zaujem piste na [email protected]
Potvrdzujem rovnake snehove podmienky nad Teplicami a Dubnicou, po snehu islo hore trochu tazko ale dole ako hovori MrsSti je to RIDE & SLIDE proste parada lutujte kto ste sedeli doma Pripajam fotky "ČOKOLÁDKY NA ŠLAHAČKE"
Konečne si sa tu prihlasil
cez vikend hodime nejaky vyjazd.... a ked ti to slidovalo na 2,5 plaštoch.... tak si viem predstavit ako to bude mne na 2,1
cez vikend hodime nejaky vyjazd.... a ked ti to slidovalo na 2,5 plaštoch.... tak si viem predstavit ako to bude mne na 2,1 [/quote]
to bude v pohode ja mam v predu 1.95 a je to supa robit novustopu v tom prasane .
len neviem ci sa este bude dat ...asi ho uz bude vela na vozenie....sak uvidime...zajtra skusim brezinu..
ten vylet-ulet na lucky bol super hl.ked sa mi zapichlo predne do 40cm zaveja a skoro som preletel cez volant do periny..
ale dalo sa to slapat az hore na lucky bola tam paradna stopa od traktora....
tak to chcem vidiet ten rapport-ak tam pojdete! ..ja som blazon,ale na inovec by som sa v tomto nevybral...aj ked mozno to tam vyjazdia auta do soboty.. ...
hm, piatok idem do lucu konecne sa zabavit a prichod dcerky trosicka oslavit,tak veru asi sobota ee..,ale ak sa vam zadari tak si to dam v pondelok!
inak som kukol do mojich zaznamov a zistil,ze min.rok som bol prvykrat na inovci(az na kote) uz 15.2!..ale to bola sucha zima
V sobotu zvažujem Inovec zo Selca, ale neviem, ako to bude vyzerať po včerajšo-dnešnom bielom prírastku... a s Race Kingom vzadu
no zo selca to je nerealne ak chces slapat a nie tlacit....
ale z jastrabia po ceste by to uz mohlo byt prejazdene autami....to by som este zvazil len na kotu sa asi nebude dat....typujen tak 40cm snahu.vcera som bol len na brezine na kozom v. a je tam 15cm.vozenie po brezke ties az cez vikend realne,,ak zase nepadne ten biely pitchus
No ako to tak vidím, tak asi skialp v reichu tie U štôlne si pôjdem obzrieť aj ja (so smolincom ani ničím podobným som ešte v teréne nemal tú česť - takže asi aj so speleo bordelom v batohu), mám možnosť od kolegov zistiť aj lokalizácie. V článku je pár kecov, hlavne to s tým "prísne tajným", ťažko utajíš ak niekde pracuje UP... jedine potom stredoveká metóda, všetkých svedkov odkrouhnout (do istej miery tajné bývali odhadované zásoby), to by ale asi Kálnica neexistovala, muhehe. Hm a letecká rádiometria ... čo chce namerať cez niekoľkostometrový žulový shielding?
Z opačnej strany Inovca sú zasa chudobné depozity zlata. Do Zlatníkov sa dokonca celkom oplatí vziať vietnamský tanier.
chlapci, viete mi povedať, čo NIE JE rádioaktívne?
každý z vás obsahuje tak asi 150 g draslíka 40, čo je jeho najrozšírenejší izotop A JE RÁDIOAKTÍVNY (inak povedané, "všetok" draslík v prírode je rádioaktívny), dostanete od neho ("od seba samých") drvivú väčšinu dávky, ktorú za rok absorbujete a cítite sa nejako nenormálne?
alebo ak sa bojíte radiácie, nechoďte do vysokých hôr... už v Tatrách je v priemere tak 3násobné pozadie oproti tej vašej/našej považskej placke... a nelietajte lietadlami...
"do vsetkeho musia vrtat" - aby si si mal čím svietiť, aby si mohol čumieť do bedne, aby ti mali z čoho vyrobiť bike či počítač, etc., a že sa prieskumná štôlňa stáva automaticky drenážou masívu je rovnako prirodzené, ako to, že keď si unavený, ľahneš si spať... no a zakázať dažďovej vode vnikať do masívu, pretekať ním a vytekať cestou najnižšieho odporu... a in fact je to možno menej rádioaktívne ako minerálka, ktorú práve džombeš...
ja som vcera vyuzil ten krasny den a s velkou davkou stastia a potu som si dal ten inovec! ...isiel som najskor cez brezinu a zazil nieco co este nikdy predtym...VZDAL SOM TO!!!!! tak zasrany sneh som este neisiel ...za tuto zimu som toho zazil uz dost ,ale takto sa hrkotat a prehrabovat uz na brezine to este nie!..strasneeee!..tak som to namiesto cez pasienky struhol rovno do soblahova...a to som este musel ca.500metrov tlacit...a nesmierne som sa tesil na asfalt! ...potom to bola uz pohoda...od jastrabia som tiez isiel snad prvykrat takze som si nebol isty kde sa ta cesta na inovec zacina..ale trafil som spravne-dole pri urade doprava..odtial az na vrchol komplet po snehu! -a na moje velke stastie bolo prave predvcerom odhrnute-Ivan sa naozaj stara -aj som ho tam postretol a pokecali sme...bol som velmi rad,ze chaticka bola otvorena-a aj bude stale!!! ja totiz na inovec chodim hlavne cez tyzden-na jar ci v lete..
..ale poviem vam aj ked to bolo odhrnute(tych zvysnych ca.40cm-inak asfalt vidno nebolo) aj tak to bola riadna drina az po chatu..a to preslo len par aut po tej ceste..par naviac a uz by som sa prehrabaval..v zakrutach aj tak boli nanosy..a tazko sa to islo...az na par metrov som to cele vyslapal...ale najhorsia bola cesta dole...drifty neustale,styl "ako posrany"...bez istoty povrchu..neviem co bolo lahsie ci hore alebo dole... ..ale slniecko svietilo..takze to bol velmi pekny vylet!
pjeknee pjekne sikmo ,dobra makacka v tom snahu
ja som vcera akurat so psom okolo vahu a tiez som sa pekne namakal...uf
dam tomu teraz pokoj
tak nakoniec ideme zajtra turistikovat z teplic na omsensku babku poopekat a dolu.alternativa bola este baske ale je tam zajta hromadny vystup,tak eee.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cez vikend hodime nejaky vyjazd.... a ked ti to slidovalo na 2,5 plaštoch.... tak si viem predstavit ako to bude mne na 2,1
to bude v pohode ja mam v predu 1.95 a je to supa robit novustopu v tom prasane .
len neviem ci sa este bude dat ...asi ho uz bude vela na vozenie....sak uvidime...zajtra skusim brezinu..
ten vylet-ulet na lucky bol super hl.ked sa mi zapichlo predne do 40cm zaveja a skoro som preletel cez volant do periny..
ale dalo sa to slapat az hore na lucky bola tam paradna stopa od traktora....
duxo str.149
hm, piatok idem do lucu konecne sa zabavit a prichod dcerky trosicka oslavit,tak veru asi sobota ee..,ale ak sa vam zadari tak si to dam v pondelok!
inak som kukol do mojich zaznamov a zistil,ze min.rok som bol prvykrat na inovci(az na kote) uz 15.2!..ale to bola sucha zima
no zo selca to je nerealne ak chces slapat a nie tlacit....
ale z jastrabia po ceste by to uz mohlo byt prejazdene autami....to by som este zvazil len na kotu sa asi nebude dat....typujen tak 40cm snahu.vcera som bol len na brezine na kozom v. a je tam 15cm.vozenie po brezke ties az cez vikend realne,,ak zase nepadne ten biely pitchus
Istejsi bude asi asfalt na Jelenie Jamy
V nedelu bola zvaznica odhrnuta (a opat zasnezena ) az pod hreben k miestu, kde zacina mierne klesat na Straznu Kopu (http://www.turistickamapa.sk/?zoom=15&lat=6233845.72748&lon=2006720.41144&layers=B00TTTTTFFFFF) Aj to som musel obcas potlacit. Dalej to vyzeralo ako na fotke.
Ale aspon som si potom presiel Prostrednu dolinu pri Kalnici. Pri prejazde som mal tusaka ze ten uran je prave tam. A je to naozaj tak http://www.pramen.info/c/1142/kalnicky-uran.htm Nabuduce lepsie preskumam.
Z opačnej strany Inovca sú zasa chudobné depozity zlata. Do Zlatníkov sa dokonca celkom oplatí vziať vietnamský tanier.
Dufam, ze pramen pri Izbe tiez nieje radioaktivny
každý z vás obsahuje tak asi 150 g draslíka 40, čo je jeho najrozšírenejší izotop A JE RÁDIOAKTÍVNY (inak povedané, "všetok" draslík v prírode je rádioaktívny), dostanete od neho ("od seba samých") drvivú väčšinu dávky, ktorú za rok absorbujete a cítite sa nejako nenormálne?
alebo ak sa bojíte radiácie, nechoďte do vysokých hôr... už v Tatrách je v priemere tak 3násobné pozadie oproti tej vašej/našej považskej placke... a nelietajte lietadlami...
"do vsetkeho musia vrtat" - aby si si mal čím svietiť, aby si mohol čumieť do bedne, aby ti mali z čoho vyrobiť bike či počítač, etc., a že sa prieskumná štôlňa stáva automaticky drenážou masívu je rovnako prirodzené, ako to, že keď si unavený, ľahneš si spať... no a zakázať dažďovej vode vnikať do masívu, pretekať ním a vytekať cestou najnižšieho odporu... a in fact je to možno menej rádioaktívne ako minerálka, ktorú práve džombeš...
vyzera to tak ze bike bude odpocivat....vela snahu a stale snaziii -fuj ha
..ale poviem vam aj ked to bolo odhrnute(tych zvysnych ca.40cm-inak asfalt vidno nebolo) aj tak to bola riadna drina az po chatu..a to preslo len par aut po tej ceste..par naviac a uz by som sa prehrabaval..v zakrutach aj tak boli nanosy..a tazko sa to islo...az na par metrov som to cele vyslapal...ale najhorsia bola cesta dole...drifty neustale,styl "ako posrany"...bez istoty povrchu..neviem co bolo lahsie ci hore alebo dole...
ja som vcera akurat so psom okolo vahu a tiez som sa pekne namakal...uf
dam tomu teraz pokoj
tak nakoniec ideme zajtra turistikovat z teplic na omsensku babku poopekat a dolu.alternativa bola este baske ale je tam zajta hromadny vystup,tak eee.