... este k tomu som si kupil motorku a len na tej som sa vyvazal, zatial rekord 280km/h na kosickej dialnici (PO-KE 4 minuty) )). ...
...daval som ziadost k polisom 6 krat, 6 krat zamietli....
ako nic ma do toho neni, ale jazdis na motorke 280km/h a chces byt policajt?
hmmm... este ze ta nezobrali
Nazdarek Strejdo ešte sem tam zablúdiš na slávny Prešovský velodrom?Ešte tam niečo ostalo?-či tam ešte furt Pavela valči jak sam vojak v polu...Ja to tam pametam ešte z čias ked tam boli ženy Ilavská,Barilová,Kománková,Holubková a cely manšaft juniorov,dorastencov,a žiačikov.No pametám aj na nejakých mužov Gaži,Bačenko,Kralovsky,žilka,Gavron super chlapik mechanik LUKY a ešte pametam aj šláfka nejaky ten zastupca Laja Pavelu-ktory sa tiež snažil...No škoda že už o nich nič nepočut,akurat viem že verny bajku ostal Peto Kralovsky občas ho viem stretnút na nejakom tom MTBmaratone...Boly to všetko super chalani.
Hmmm, veru uz nema kto trenovat, dnesna mladez velmi spohodlnela, nieto este narocnu cyklistiku, oni maximalne pred barak zapinkat si s loptou a to je vsetko. Lajo Pavela tam troni sam na cyklo stadione, ved ma dohodu s mestom, ze akonahle vypadne, velodrom sa zacne burat a na miesto neho tam ma stat 5 hviezdickovy hotel, spolu s tym, ze sa zbura aj zimny stadion. A namiesto mestskej haly bude vsesportove zariadenie.
Lenka Ilavska uci v Poprade slovencinu a telesnu, Alena Barillova ma cestovku so svojim muzom v Spisskej, Milan Slavka, ktory bol Pavelov pomocnik skoncil veeelmi zle-raz si vysiel na bike na cestu a jeden zasraty plechovkar mu nedal prednost. Takze skoncil na vozicku na isty cas, odznova za musel ucit chodit, ale v hlave to uz nema v poriadku, koli tomu ho aj zena opustila (vyhodila ho na ulicu) a deti sa k nemu nepriznavaju, tak byva u sestry. Feri Bacenko robi taxikara, jeden cas som ho aj trenoval vo fitku, potreboval z brucha zhodit takych 30 kil Dano Kicura je v celom Presova velmi znami, ma autobazar, najznamejsi disco klub, vyvaza sa na BeeeeEMWeeeeee X5, Zilka je pri polisoch, ako aj Jaro Centko. Luky, nas najlepsi mechanik skoncil pri poziarnikoch. A Peto Kralovsky (Frenky) s tym sa casto stretavam, ved aj som s nim bol minuly tyzden a volal som o nech si pride zahrat s nami hokej- Chodime s Pavelom a ostatnymi cyklistami kazdu sobotu hrat hokej na stadion. Taakze v kratkosti asi tolko o presovskych cyklistoch.
JoKo ano myslel som toho Gažiho z Rožnavy no nie otca ktory trénoval Rožnavčanov,ale mladeho Gažiho ktory bol u Pavelu na hostovaní ked sa Pavela snažil popri ženách mat aj nejakých mužov.No žial to dopadlo ako to dopadlo...
Inak tato tema ma nazov galeria cestakov, takze na historiu, vlastnictvo jedno***** motorovych vozidiel, studijne/pracovne uspechy a pod. si pokojne mozete zalozit dalsie temy.
Inak tato tema ma nazov galeria cestakov, takze na historiu, vlastnictvo jedno***** motorovych vozidiel, studijne/pracovne uspechy a pod. si pokojne mozete zalozit dalsie temy.
Cistyyyy orsigo cistyyyy s tvrdyyym. Tak potom sa zaves za mna na pretekoch, po rovine a v zjazde ti pomozem, ale do kopca ma budes tlacit Moj bike uz si videl a dres budem mat Saunier Dual, alebo Cierno zlty SWAM Renault.
Cistyyyy orsigo cistyyyy s tvrdyyym. Tak potom sa zaves za mna na pretekoch, po rovine a v zjazde ti pomozem, ale do kopca ma budes tlacit Moj bike uz si videl a dres budem mat Saunier Dual, alebo Cierno zlty SWAM Renault.
uppps , tych 5 rokov v cechach este stale je vidiet na mojej gramatike.
Ok berem , lano beres ty alebo mam zobrat ja .
Btw : dneska som si bol dat košice-prešov-košice (cez budimir) a stretol som len jedneho bikera.
Este existuje swam presov? Po minule roky som ich tam v tomto obdobi stale videl a teraz ani naznak a pritom bolo pocasie ako stvorene na bikovanie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...daval som ziadost k polisom 6 krat, 6 krat zamietli....
ako nic ma do toho neni, ale jazdis na motorke 280km/h a chces byt policajt?
hmmm... este ze ta nezobrali
Semančík sa neodsťahoval do Humpolce, ale nejakú dobu býval v Bratislave... Mal veľmi švárnu sestru, ktorá mala jedinú chybu - nedala mi!
Lenka Ilavska uci v Poprade slovencinu a telesnu, Alena Barillova ma cestovku so svojim muzom v Spisskej, Milan Slavka, ktory bol Pavelov pomocnik skoncil veeelmi zle-raz si vysiel na bike na cestu a jeden zasraty plechovkar mu nedal prednost. Takze skoncil na vozicku na isty cas, odznova za musel ucit chodit, ale v hlave to uz nema v poriadku, koli tomu ho aj zena opustila (vyhodila ho na ulicu) a deti sa k nemu nepriznavaju, tak byva u sestry. Feri Bacenko robi taxikara, jeden cas som ho aj trenoval vo fitku, potreboval z brucha zhodit takych 30 kil Dano Kicura je v celom Presova velmi znami, ma autobazar, najznamejsi disco klub, vyvaza sa na BeeeeEMWeeeeee X5, Zilka je pri polisoch, ako aj Jaro Centko. Luky, nas najlepsi mechanik skoncil pri poziarnikoch. A Peto Kralovsky (Frenky) s tym sa casto stretavam, ved aj som s nim bol minuly tyzden a volal som o nech si pride zahrat s nami hokej- Chodime s Pavelom a ostatnymi cyklistami kazdu sobotu hrat hokej na stadion. Taakze v kratkosti asi tolko o presovskych cyklistoch.
aka je to sirka ?
Jezus neboj možno raz založíme...Hi-Hi
uz som objednal fsa - sl-k ... ak nepridu, tam mozno kupim ... kolko stoja ?
to musi byt pri treningoch parada, ked tahas ty
uppps
Ok berem
Btw : dneska som si bol dat košice-prešov-košice (cez budimir) a stretol som len jedneho bikera.
Este existuje swam presov? Po minule roky som ich tam v tomto obdobi stale videl a teraz ani naznak a pritom bolo pocasie ako stvorene na bikovanie