Nieco z mala som vyhrabal aj ja. Prva je z tyzdnovej dovolenky po juznom Slovensku z roku 1995 jazdil som Scott Sandoa Adventure ( este stale je funkcny ) . Druha z roku 1994 jedna z tych bab je moja spolubyvajuca a ta druha uz len nostalgicky spomina na pekné časy. Fotiek mam malo pretoze som sa venoval inej cinnosti z ktorych mam fotiek viac
Tú fotku zo štúrova si váž tam je ešte zábradlie aby ludia nemohli chodiť na koniec zvyšku mosta,ale mi domáci sme tam chodili čúrať,z toho mosta
Normálne si začínam nadávať aký som bol blbec,že som zo sebou nevláčil "flexaret" a neskôr "zenit TTL".Teraz tu mohlo byť zopár fotiek staršieho dáta,niektoré dokonca z rokov 80-tych.No ale komu sa chcelo vtedy vláčiť tie ťažké hebedá.Ale objavil som niečo s tej doby,keď sa u nás o jonťákoch a energetických tyčinkách a géloch ani nechyrovalo.Na toto sa jazdilo za komančov...
Toto som dlho odkladal. Nie je to mtb, ale je to nostalgia z čias, keď hádam mtb v SR ešte ani nebolo. A aj pri príležitosti nadchádzajúcich volieb si dovolím trochu histórie.
Prvý snímok len ako dôkaz, že keď starý pán prezident zase vyhrajú, aby sa vedelo, že už od detstva som bol tiež červenkavý. Vpravo hore prvá dvojstrana pionierskeho preukazu. Vpravo dole nejaké známky, ktoré sme platili, a ktoré neviem prečo a neviem ako často nám tam lepili. Úplne vpravo dole, zoznam pionierskych letných táborov.
Druhý snímok: Moje organizované športové začiatky. Vľavo hore jamesácky preukaz, vpravo turistický preukaz, vľavo dole bodový lístok z lomnického sedla cca 1988. Jazda za 6 bodov, cena 40Kčs, s turistickým preukazom 50%zľava. No nebuď turista.
Howgh.
inak stále ma mátalo v hlave že ťa odniekiaľ poznám a práve mi došlo odkiaľ ... zo štefáničky pred veľkou nocou minulého roku, čo som sa tam dotrepal ako kennyho kamarát
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.eroica.it/galleria.php - galéria, občerstvovačka s parmskou šunkou, ciabattami a vínom
http://www.eroica.it/elencobici.php - stroje vtedajšej doby, kedy aj môj otec behal v plienkach,
nielen MTB a cyklistika
Prvý ma predbehol tuším len o tri kolá. hehe
EDIT: Ku helme toľko, že je to fotené v parku v Rusovciach, kde sme mali rodinnú oslavu. Ja som tam prišiel na biku a toto som sa len tak vozil okolo.
..jéé ....zjazdovka pri cahte pod ostrým vrchom, ...bike tusim author traction model 2001, alebo 2002 ????
Tú fotku zo štúrova si váž tam je ešte zábradlie aby ludia nemohli chodiť na koniec zvyšku mosta,ale mi domáci sme tam chodili čúrať,z toho mosta
Bol to model 2001 a bol nahradou za ukradnuty Author Idaho 1994
Prvý snímok len ako dôkaz, že keď starý pán prezident zase vyhrajú, aby sa vedelo, že už od detstva som bol tiež červenkavý.
Druhý snímok: Moje organizované športové začiatky. Vľavo hore jamesácky preukaz, vpravo turistický preukaz, vľavo dole bodový lístok z lomnického sedla cca 1988. Jazda za 6 bodov, cena 40Kčs, s turistickým preukazom 50%zľava. No nebuď turista.
Howgh.
1976?
inak stále ma mátalo v hlave že ťa odniekiaľ poznám a práve mi došlo odkiaľ
ne! fakt?! tak tam máš asi staré fotky - tipoval som ťa na nich tak na 12 rokov...
....hmmm ale keď tak rozmýšľam tak na nejaký ten prípitok by som mohol zaskočiť