Nazdar bikeri. Kto by mal zaujem o cykloturu okolo Slovenska? Nemyslim teraz MTB ale presun po asfalte a kazdy den kemp. Datum presne nie je stanoveny ale niekedy v juni. Casovo asi 9 dni. Vychodzi bod Trencin. Kto nie je z TN moze sa pridat po ceste. Kto by mal zaujem napiste a poskytnem blizsie info
manik Na svoju obranu pred olúpením si zober len rybičku s karbónovou alebo duralovou rúčkou. Nezabúdaj že keď pôjdeš dňom i nocou tak každý gram naviac spôsobuje bolesť. hehe
A môžeš si s ňou olúpať aj banán. hehe
No mna by skutocne velmi zaujimal spacak do -9 stupnov s hmotnostou 500 gramov a vo velkosti peracnika (ak to nie je vyrobok NASA pre astronautov za 3000$). Dajte sem prosim link.
A hlavne neposudzujte spacák podľa "extreme" teploty ale podľa "comfort"... Jezus má pravdu... bežný cca. kilový hollowfibre spacák je už pri nule totálna núdzovka.
cas sa mi krati a cesta mi zacina 17.4. mal som jedneho co by siel ale vyhovoril sa..... tak idem saaaaam ako prst v zadku......inac ked chcete pokecat tak som na icq 360813360 napiste mi daco ja sa ozvem.....no aby som uviedol na pravu mieru ten spacak tak je to znacka ferrino a vazil som ho vazi 1104g a je velky v priemere 15cm a dlhy 20cm......ale aj tak je to pecka spacak lebo je do -9st.
zajtra idem do michaloviec a potom v nedelu do roznavy....ako treningoš.
Najviac ma sere ze idem sam,,,,,mam trocha obavy ale fyzicky a mater. som ready ale psyche este ee tak by som bol rad keby niekto siel....zopakujem cesta je jasna : kosice -uhloprieckovo cez rakusko-venice-bologna-pisa-roma a spat vlak
vyjazd z ke je 17.4. navrat cca 14 az 20 dni.
Ked sa najde frajirek alebo lepsejse napsano manik ako ja tak brnkajce na 0944 131 554.
si pekne nakladáš na treti den sa ani nevysereš čo ta bude riť bolieť. V 90 roku sme na starých favoritoch dali po starej ceste č.1 Salzburg-BA naložený asi s 2O kg za 2 dni 480 km a týžden som bol mrtvy a to som mal 18 a ročne za sebou okolo 4OOO km a povedal som že už nikdy viac.Osobne si myslím,že troška skromnosti by to chcelo a nemať odvážne reči.
Odporucam na tu 9-dnovku okolo nasej rodnej hrudy dohodnut sa 9 bikerov konkretne a vyhradne len ziletkarov. Zoberte si minimum veci co treba, s tym, ze jeden z vas bude mat aj auto. Tak si kazdy date jeden den oddych /bajk do auta/, ako sprievodne vozidlo, a tak sa prestriedate. Horsie to bude na zaciatku ked prvy den pojde autom prvy a potom 8 dni v pedaloch, ale to sa mozete v aute vystriedat aj na pol dna alebo tak nejak.
Pojdete na lahko, bude aj pauzovaci den, a budete mat k dispozicii "sprievodny voz", keby nieco...
a nalahko je tych 170km/den zjazdnejsich. Avsak rezervu koly pocasiu si musite nechat
Dik za teple slova podpory chalani.V takom pocasi ako je teraz to nieje vylet ale vyletotrest,ja si uvedomujem vsetky nebezpecenstva,ale viete nie reci robia cloveka ale skutky.Viem ze budem pic_vat ale som na seba tvrdy.Vsetko a hlavne moja psyche zacne pracovat na ceste.Verim v seba!Aj ked by bolo super mat partaka.Velmi sa spolieham na moje gps,dufam ze nelignem slinu na horko.ten spac. je extrem -9,vsak sa naobliekam kua:)a tie reporty to budu a podelim sa s vami. Kua bude to pre mna tazke,ale ja som MANIK a nie som becko!keby som mal cas a moju ziletku v ok stave idem s vami.
to visionmtb: No prvy uz tohto roku nebudes, Peto Jankovic to absolvoval vo februari, daco cez 2000 km za daco cez tri tyzdne. Viac info na http://www.cykloturista.sk/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako by kamoš povedal, "spacák to vydrží".
A môžeš si s ňou olúpať aj banán. hehe
zajtra idem do michaloviec a potom v nedelu do roznavy....ako treningoš.
Najviac ma sere ze idem sam,,,,,mam trocha obavy ale fyzicky a mater. som ready ale psyche este ee tak by som bol rad keby niekto siel....zopakujem cesta je jasna : kosice -uhloprieckovo cez rakusko-venice-bologna-pisa-roma a spat vlak
vyjazd z ke je 17.4. navrat cca 14 az 20 dni.
Ked sa najde frajirek alebo lepsejse napsano manik ako ja tak brnkajce na 0944 131 554.
Pojdete na lahko, bude aj pauzovaci den, a budete mat k dispozicii "sprievodny voz", keby nieco...
a nalahko je tych 170km/den zjazdnejsich. Avsak rezervu koly pocasiu si musite nechat