Sem tam narazím na celkom zaujímavé športové mimocyklistické výkony. Tak skúsim dať jeden čerstvý. Prvý BASEjump z Cerro torre. Zatiaľ to nebolo priamo z vrcholu, ale aj tak, obdivuhodné. http://www.mountain.ru/article/article_ ... le_id=2566
iceman takéto núdzové pristátie je pre pilota ešte dosť ľavá zadná... kĺzavý let a bruchom do relatívne mäkkého, žiadne štruktúrne poškodenie nosných plôch či trupu... sú to veci ktoré x-krát skúšal (aj na hlase bolo počuť, že je to ťažký rutinér - a tak to aj má byť)
pre cestujúcich neznalých lietania je to asi horšie a hlavne po preparácii vysoko prehnanými hovnivúdskymi thrillermi
často sa nechávam počuť, že všetky tie "adrenalínové" aktivity sú vlastne blbosť - kto rozumie tomu čo robí, vie, kde má fyzikálne hranice použitý materiál, atď., to VŽDY - po nadobudnutí rutiny - končí pri istote, adrenalín máva spravidla ten, čo nerozumie, nechce rozumieť a chce len sekať frajera, čo má v podstate "potvrdené" tým, že za to vysolí väčšiu čiastku, je to v podstate kupovanie si frajeriny za účelom ľahšieho prídenia k pohlavnému styku
vieš si predstaviť, že by mohol napríklad efektívne pracovať zadrenalínovaný letecký záchranár visiaci na navijaku? kdeže... to je istota a rutina... rozhodne by MALA BYŤ v čo najväčšom percente prípadov, a ak nie je, je to len na jeho rozhodnutí, či kvôli jednému krku bude riskovať ešte svoj, a na rozhodnutí pilota, či kvôli jednému krku bude riskovať posádku a vrtuľník
kto nemá na náležitej úrovni vybudovanú rutinu a púšťa sa do "extrémneho" výkonu tak, že ten adrenalín má, je nezodpovedný hazardér, idiot, m***** a zaslúži si sa rozsekať, inak ak si to uvážiš aj z hľadiska biologických regulácií, ich úlohou je udržiavať organizmus v nejakom "normále", koľko asi sa dá vydržať nepretržitý stres?
kontrolná otázka: ako by dopadlo pristátie na pevnú zem pri hentakom náklone a so zachytením krídlom o trávnik alebo betón?
pokiaľ tam nebola hardwarová chyba alebo iné okolnosti zabraňujúce vyrovnať náklon okolo pozdĺžnej osi, tak hento proste pilot hlboko posral
Dopadlo by to zrejme zle Ale v takýchto prípadoch sa ukážu schopnosti pilotov, teda podľa mňa. Určite nie sú všetci na rovnakej úrovni a rovnakú situáciu by nezvládli rovnako. Otázkou by mohli byť aj poškodenie lietadla a vplyv na jeho ovládateľnosť. Ale určite si nemyslím, že pristátie na vode alebo ja neviem na poli je brnkačka.
blbé by napr. bolo ak by sa niečo stalo s klapkami (napr. zostali na jednej strane neovládateľné - to by dopadlo podobne ako hentam)
ak by som si mal vybrať či sa pokúsim dokĺzať na letisko alebo to radšej posadím na širokánsku rieku, beriem jednoznačne rieku
na poli nooo, ruské stíhačky aj dnes zvládajú štart a pristátie na poľných letiskách (rozumej uvalcovaná hlina), ale samozrejme je to ako jazda na krave
s autobusom na pole jedine na brucho, je to lepšie ako urvať podvozok a rozchniapať to ešte prídavným niekoľkometrovým pádom spravidla na hubu (ale aj to je niečo, s čím sa konštrukčne ráta)
xbaroon: prd zveličené, ešte nedopovedané... blog nemám... resp. po HW chybe servera, ktorý mi drieme v robote pod stolom, som došiel o patričnú databázu, a tak mám len statické stránky
Jezus: tohle mi, synu, v domě božím nedělej! Porušíš CITES!!!
... takéto núdzové pristátie je pre pilota ešte dosť ľavá zadná... kĺzavý let a bruchom do relatívne mäkkého, žiadne štruktúrne poškodenie nosných plôch či trupu...
no vidis to by aj mna zaujimalo... ale neviem o vlaky sa nezaujimam
a hento bolo celosvetove cislo, uznavam ze v nasich koncinach vela vlakovych nestasti nieje (alebo je to tym ze malo sledujem spravy?) , na druhu stranu ani tych leteckych..
lietalo je bezpecnejsie statisticky.. len ked praskne sebou lietadlo tak sance na prezitie su daleko nizsie ako ked sa s niecim zrazi vlak (ked zbura nejake auto, nakladiak ani o tom nevie, a vlak vlak to uz je pruser a prvych par vagonov si to ods**e)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=imDFSnklB0k
pre cestujúcich neznalých lietania je to asi horšie
často sa nechávam počuť, že všetky tie "adrenalínové" aktivity sú vlastne blbosť - kto rozumie tomu čo robí, vie, kde má fyzikálne hranice použitý materiál, atď., to VŽDY - po nadobudnutí rutiny - končí pri istote, adrenalín máva spravidla ten, čo nerozumie, nechce rozumieť a chce len sekať frajera, čo má v podstate "potvrdené" tým, že za to vysolí väčšiu čiastku, je to v podstate kupovanie si frajeriny za účelom ľahšieho prídenia k pohlavnému styku
vieš si predstaviť, že by mohol napríklad efektívne pracovať zadrenalínovaný letecký záchranár visiaci na navijaku? kdeže... to je istota a rutina... rozhodne by MALA BYŤ v čo najväčšom percente prípadov, a ak nie je, je to len na jeho rozhodnutí, či kvôli jednému krku bude riskovať ešte svoj, a na rozhodnutí pilota, či kvôli jednému krku bude riskovať posádku a vrtuľník
kto nemá na náležitej úrovni vybudovanú rutinu a púšťa sa do "extrémneho" výkonu tak, že ten adrenalín má, je nezodpovedný hazardér, idiot, m***** a zaslúži si sa rozsekať, inak ak si to uvážiš aj z hľadiska biologických regulácií, ich úlohou je udržiavať organizmus v nejakom "normále", koľko asi sa dá vydržať nepretržitý stres?
pokiaľ tam nebola hardwarová chyba alebo iné okolnosti zabraňujúce vyrovnať náklon okolo pozdĺžnej osi, tak hento proste pilot hlboko posral
ak by som si mal vybrať či sa pokúsim dokĺzať na letisko alebo to radšej posadím na širokánsku rieku, beriem jednoznačne rieku
na poli
s autobusom na pole jedine na brucho, je to lepšie ako urvať podvozok a rozchniapať to ešte prídavným niekoľkometrovým pádom spravidla na hubu (ale aj to je niečo, s čím sa konštrukčne ráta)
to o adrenaline a rutine bolo dobre
nemas svoj blog?
Jezus: tohle mi, synu, v domě božím nedělej! Porušíš CITES!!!
Ari Vatanen na aute: http://vimeo.com/1822987
Nejaké náhodné lezenie: http://vimeo.com/2878920
Skigliding dole Eigerom: http://www.youtube.com/watch?v=Ut1kGmOhzWQ
Rast Las Vegas: http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=37228
Maľovanie svetlom: http://vimeo.com/3206680
Ďakujem za pozornosť.
Hm, ja si pamätám na Zlaté piesky 1976.
cim chcem len povedat , ze je to podla mna velmi dobre cislo, ked berieme v uvahu kolo ludi zomiera na zelezniciach a cestach
Berme náš eu priestor nie pakistan.
a hento bolo celosvetove cislo, uznavam ze v nasich koncinach vela vlakovych nestasti nieje (alebo je to tym ze malo sledujem spravy?) , na druhu stranu ani tych leteckych..