Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Len tak pre informáciu, tento víkend konkrétne v sobotu sme spolu s CBCB alias Andym podnikli 50km výjazd, miestami expedíciu Nitra a okolie, spojený s pokusom o výstup na Pyramídu od Drážoviec po zelenej turistickej značke. Po úmornom bikovaní, tlačení, bikovaní a zase tlačení miestami až v 20 cm pokrývke prašanu sa nám podarilo dopracovať sa až popod lyžiarsku lúku, kde s ohľadom na neskorú hodinu sme sa rozhodli vzdať sa prvotnej myšlienky vyškrabať sa až na vrchol a tak sme zbehli dole myslím po modrej turistickej značke ku liečebáku- tak to bol miestami skutočne drsný zostup s ohľadom na pokrývku snehu a mínusové teploty, (btw Andyho brzdové gumičky dostali mierne zabrať ). Zároveň to bola snáď jediná časť trasy lesom kde dolu kopcom to šlo samo, v iných úsekoch sa smer dole rovnal výstupu hore, skrátka miesta kde bez snehovej pokrývky človek prefrčí ako s vetrom o preteky tentokrát sme si pekne odmakali. Výsledný dojem bol taký, že to skrátka stálo za to a budúci víkend ak budem-e v poriadku pokúsime sa opätovne o zdolanie nezdolaného. Nech nám mrázik vyštípe oči, riť a vajcia
Športu zdar a cyklistike zvlášť...
3lobit momentálne to u mna nieje vôbec závidenia hodné, v pondelok podvečer pri bikovaní v lese som to trocha prepískol a odnieslo si to pravé predkolenie. Tak momentálne relaxujem a čakám kým mi noha odpuchne a opäť osedlám svoju 2kolesovú mrcinu. O to zranenie som si tak trocha neprispôsobením rýchlosti jazdy povahe "vozovky" koledoval .
P.S: nečakaj na to kým sneh zmizne, práve teraz je to to pravé vzrúšo, že Andy...?
pocas Velkej noci budem v Zlatne. viete mi odporucit nejaku trasu, dve ktore by sa oplatilo prejst? gps nemam, no snad znacenie postaci.. pripadny presun autom do okolia Zlatych Moraviec je mozny..
vopred dakujem
(trasy max. 50-60 km)
zlatno...kusok odtial je V. Tribec a o tom bude nieco vediet mliecko a ZM...tu sa mi najviac pozava V. Inovec a o tom zase bude najviac vediet PaloTT...inak, tam by som tento rok opat rad zasiel...
Hej aj ja som za Pohronský ale už iba z odvozom dali sme to raz z domu 110 km na MTB bol to docela nařez
Saldi neviem čo máš rada ale hreben Tribeča je skoro celé chodník zo zlatna ide pár zvažníc na hreben alebo potom z Tribča zjazdiť na Kostolany a cez gýmeš a ešte jeden taký podobný kopec prideš naspeť na Zlatno.
Inak Zlatno je mrtva dedina odhadujem vekový priemer tak 58 r.
jofto: Nakolko som bez bajku tak cakat aj tak musim, ked nie na dobre pocasie tak aspon na kuriera Len sa liec, az budem mat konecne cas (a taatosa) tak sa ti ozvem (ak smiem), Zobor vobec nepoznam ale rad by som ho parkrat presiel....
jofto: vlanajsi Trance X3, o tyzden by mal byt doma, inak asi sa najskor pojdem pozriet na Zobor "necyklisticky", trocha to tam okukat. nebol som tam hadam od desiatich rokov...
3lob1t: vidím, že si vybral celkom zaujímavého fulla. Ísť na Zobor na pešo by bol priam hriech... Keď budeš mať gianta doma, ozvi sa, dohodneme nejaký výjazd aj s CBCBom a môžu sa pridať aj ďalší...
Dobrá správa už som opäť fit a bikujem ako o život hehe, konkrétne túto sobotu som si po dvoch týždňoch naordinoval 70km okruh: nitra- janíkovce- zlaté moravce po starej ceste a späť no a v nedeľu som si dal dvojnásobok sobotňajších kilometrov teda 140km konkrétne na trase nitra- radošina- havran- piešťany- nové mesto nad váhom (kde sme narobili zbytočných cca 10 km navyše vďaka "supernavigácii" Adyho kamošky...) a späť, po ceste sa ku mne pridal aj CBCB takže suma sumárum za tento víkend 210 kilometersss. Podotýkam všetko to bolo absolvované na horskom biku, teda o to viac sa tie kilometre podpísali k dnešnému pondelňajšiemu ťažkému vstávaniu do práce
Všetkým prajem úspešný víkend, pekné počasie a na záver prípájam nejaké fotky z nedelňajšieho trip-u
Sveter - rifle - horsky bike - 100 a viac km
to bolo súčasťou tej expedície supermanchalange ?
Respect!
Radšej behni pozrieť na Zobor/Zibricu ked to obschne sme tam jak na koni.
jj Andy to je dríč, typický jeho outfit na biku sveter a rifle, ver či nie jemu v tomto oblečení nie je zima ani keď teplomer ukazuje mínus 1 a viac, hoci pri zjazde Havranom drgal zubami ale to aj ja v origo cyklistickom oblečení... Ten Zobor absolvujem len čo pusti zvyšný sneh a keďže next weekend ak bude dobre počasie máme s CBCB v pláne nejaký podobný nad 100kilometrový výjazd, tak zobor pôjde dočasne bokom. Zatiaľ sú v pláne Bojnice, no uvidíme
Ahojte.
Ludia pre mna je bike cisto rekreacna zalezitost, tych 108 km predsa zo mna nerobi este profi cyklistu, takze hodim na seba rifle a idem...ale asi casom zmenim oblecenie, nech nerobim Joftovi hanbu ... pre tych co ma nepoznaju, som mierne mrazuvzdorny:)
Inak trosku citim este aj dnes kolena, ale aspon si zvyknu, planujeme takto zajst asi az do Vysokych Tatier
No tách 160 km som aj ja narátal, už keď som dal minulý víkend 140 km po 70 km z predchádzajúceho dňa, 160 rozložených na celý deň by nemalo byť až také problematické samozrejme všetko závisí od počasia. Andy vidím, že ti konečne opäť funguje nick, super
BTW tie Tatry, to sa už neviem dočkať, kebyže sa dáme aj väčšia partia dokopy, veď prečo nie, tam na bikoch a s5 na ŽSR, nakoľko viac ako 3 dni tomu zatiaľ ani ja a ani Andy venovať nemôžeme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Športu zdar a cyklistike zvlášť...
P.S: nečakaj na to kým sneh zmizne, práve teraz je to to pravé vzrúšo, že Andy...?
vopred dakujem
(trasy max. 50-60 km)
Saldi neviem čo máš rada ale hreben Tribeča je skoro celé chodník zo zlatna ide pár zvažníc na hreben alebo potom z Tribča zjazdiť na Kostolany a cez gýmeš a ešte jeden taký podobný kopec prideš naspeť na Zlatno.
Inak Zlatno je mrtva dedina odhadujem vekový priemer tak 58 r.
Zatiaľ prajem všetkým pekný víkend
Všetkým prajem úspešný víkend, pekné počasie a na záver prípájam nejaké fotky z nedelňajšieho trip-u
to bolo súčasťou tej expedície supermanchalange
Respect!
Radšej behni pozrieť na Zobor/Zibricu ked to obschne sme tam jak na koni.
Ludia pre mna je bike cisto rekreacna zalezitost, tych 108 km predsa zo mna nerobi este profi cyklistu, takze hodim na seba rifle a idem...ale asi casom zmenim oblecenie, nech nerobim Joftovi hanbu
Inak trosku citim este aj dnes kolena, ale aspon si zvyknu, planujeme takto zajst asi az do Vysokych Tatier
Vela stastnych km prajem vsetkym nadsencom...