naskytla sa otazka, ze kde by sa malo toto stretnutie konat a akosi sa to utriaslo ku dvom moznostiam a to Varin (kde bolo stretnutie tento rok) a Tajov.
preto by som vas rad poprosil aby ste zahlasovali za moznost kde by ste radsej isli
POPROSIL BY SOM, ABY HLASOVALI IBY TI CO MAJU ZAUJEM SA STRETNUTIA ZUCASTNIT
datum akcie maj-jun 2009
podrobnost sa doriesia az ked bude urcene miesto
posledný komentár: 28. 6. 2010 o 17:44
posledný komentár: 9. 9. 2009 o 12:30
posledný komentár: 22. 7. 2008 o 21:07
ALE ALE , chlapci ak pridem co chcem, tak kvoli Vam si dam specialne usit dres na mieru
nj len vtedy je skalica
Tulenik, neboj nic nieco vymyslim.....
mas pravdu. aspon by som usetril styri dni dovolenky. ale co by som neurobil koli stretku
mne tiez nie, takze sa nezucasnim, ale rovnako to kvoliva mne nemente
Skúste to nejako zhrnúť a zvýrazniť, nie každému sa tu chce a môže listovať.
24.-26.4. 2009 Varín
Skúste to nejako zhrnúť a zvýrazniť, nie každému sa tu chce a môže listovať.
A zase "prides" ako minuly rok čo
V nedeľu zvažujem Chatu pod suchým, ako bolo tomu minulý rok. Táto trasa ešte nie je konečná, možno vymyslíme niečo s menším prevýšením a zaujímavejšie. Toť zatiaľ pracovné návrhy.
K značeniu: toho roku sľúbil Berco že pomôže spraviť kvalitné značenie, tak už to nebude snáď ako minulý rok; na poslednú chvíľu. Uvidíme koľko ludí sa prihlási, ak bude nízky počet pôjde sa zrejme v jednej skupine a značenie bude zbytočné.
Ešte otázka k AM.EN-ákom: Ide sa na Martinky?
Ja by som ocakával zlepsenie koordinacie vykonnostnych skupiniek ktore sa vytvoria aby si zasa miro nelietal kdesi na straniku a dakto bude bludit este len medzi chatkami v kempe. Idealne by bolo aby sa napevno rozdelili skupinky ktore sa budu drzat pospolu a v kazdej bude jeden domáci alebo trasyznalý biker. Navyse, vyznacit trasu by tiez bola jedna z alternatív.
Napr. akcia ako Kohútka sa mi páčila, tam šlo o výjazd ale videl si sám aké komplikácie nastali. Preto spravím kompromis. A kto bude mať chuť dať si 100 ovku napr. tak sa môžeme v užšom okruhu, dohodneme si nejaké stretko ja neviem 10-15 čo sú na tom výdržou lepšie a pôjde sa.
Samozrejme ak bude viac ľudí za trasu cca 70km s väčším prevýšením, tak niečo vymsylíme, predbežne však zostáva verzia 50km, zaujímavej no menej náročnej trasy. (neboj Little bude sa ti páčiť
Turbi budeš vítaný.
Katko: kôli serpentínam nad Radoľou a chodníku okolo Vreteňa.