nazdarek,...
páni v prvom rade vyborny napad, ocenujem myslienku aj realizaciu projektu,
v druhom rade som rad, ze sa to da aj blizkosti nasho mesta, co bude mat pravdepodobne priaznivu odozvu u vacsiny obyvatelov : )
a este by mna by zaujimalo co sa tyka stavby alebo uprav samotneho trailu, na aky styl jazdenia pravdepodobne bude ladeny, ci sa mi tam bude dat ist aj s mojim malym bratrancekom
SloMBA sa zobúdza aj v bratislave, dohodol som sa na spolupráci pri vyznačovaní cyklotrás, pri osadzovaní máp a smerovníkov, pri čistení trailov s lacom findlom zo združenia CykloEko. dúfam, že sa pripoja aj ostatní bratislavskí slombisti.
S ofocovanim papierov vela nedosiahnes. Napisem priklad: viem na 100%, ze mi z okresu XY niekto venoval 2%. Pri vypise z danoveho uradu platba z okresu XY neprisla. Kde asi skoncili tieto peniaze? Dalsi priklad: na danovy urad osobne odnasam zozbierane papiere k 2%, je na nich celkova suma ABCD penazi. Skutocne na ucetr pride ovela menej a to nepocitam este peniaze od neznamych darcov. Co z toho vyplyva? Na danovom urade robia aj svine.
Tak s tymto problemom mam bohate skusenosti. Jfab ma absolutnu pravdu neexistuje ziadny mechanizmus na odkontrolovanie platieb, pretoze ak niekto pracuje v Bratislave spada pod danovy urad kde ma trvale bydlisko, sumy nechodia presne tie poukazane ale v balikoch kde mozu byt spocitane XYZ prispevkov. O tom ci niekym poukazane 2% danovy urad odosle alebo z nejakeho dovodu nie sa dotycna osoba nijako nedozvie, preto prefoteny papier v ziadnom pripade nemoze sluzit ako dokaz o doslych peniazoch. 2% sme riesili aj pre tych, ktorí nemohli 2% poberat ale fyzicke delenie penazi bolo vzdy urobene kompromisom.
nestretol som sa s tymto problemov a pravdupovediac neocakavam,ze by sa medzi nami a klubom btvt,ktory by nam mal takto pomoct ,vyhrotil spor o dva percenta toho ci oneho clena.v pripade problemu bude prave ten kompromis riesenim,teda nemali by sme sa poberat cestou - ak je co i len maly dovod preco by to nemalo fungovat tak to neurobim(vsak by sme sa vlastne ani nikam potom nikdy nedostali...) ale skusime a uvidime ,skontaktujeme danovy urad,atd...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
páni v prvom rade vyborny napad, ocenujem myslienku aj realizaciu projektu,
v druhom rade som rad, ze sa to da aj blizkosti nasho mesta, co bude mat pravdepodobne priaznivu odozvu u vacsiny obyvatelov : )
a este by mna by zaujimalo co sa tyka stavby alebo uprav samotneho trailu, na aky styl jazdenia pravdepodobne bude ladeny, ci sa mi tam bude dat ist aj s mojim malym bratrancekom
http://slomba.sk/clanky.php?set=1&id=61