Mato, nejdem ti kritizovat pekny bajk, len drobna otazka/odporucanie ohladom toho posedu... Co keby si okrem odstranenia podloziek posunul barany dopredu a dolu? Dakedy sa nastavovali tak...
Nie som háklivý na mtbčkárov baviacich sa o ceste. Som háklivý keď ktosi píše bludy a bude mi natískať svoj mylný názor.... ...ale začal trochu blaznieť chalana o tom ako si má dať rajdy čo mi prišlo ako dosť zlý krok...
Giro brrrrrrr, ved tu na fore nie sme na to, kto ma vacsieho... je sice pravda, ze som na cestaku 15 rokov nesedel, ale tiez som si svoje za mladi odkrutil, preto pisem "dakedy sa nastavovalo". Napriek tomu, ze si kazdy nastavi bajk ako chce, casto sa sami dostavame do drobnych omylov, vdaka foru si aj ja rozne nazory opravujem... ale neotocim si barany hore nohami preto, lebo je to pohodlnejsie... a neurobi to nikto z nas, lebo nejake nepisane pravidla existuju...
Este raz zopakujem, napriek tomu, ze som to z tej fotky poriadne nevidel, bola to moja otazka/odporucanie skusit to - nic viac...
dik
Veď dobre, dobre dudo, nečerti sa už. Nejak som sa nechal uniesť Turbim, ale už sme si to s beťárom vyjasnili. Tvoju otázku/doporučenie sme už snáď poriešili.
Něco na odlehčení
dnes dorazily řadí líp než originál Sram, co vydrží se ukáže
Niečo na priťaženie , máš to dobre nastavené?
Všimol som si na veľkom prevodníku taký malý výrez. Nemá byť pod kľukou?
Len sa pýtam, nikomu nechcem vnucovať svoj názor!
pravdu máš posunulo sem mě to když sem zkoušel různé barvy šroubů do převodníku a několikrát to sundával, už je vše v pořádku
ty značky sou na obou plackách
http://aktualne.centrum.sk/video/?id=39370
potom som mal 3 MTBcka, a asi rok mam cestak stary ocelak, ktory mi dali chalani z vyradenych a dielov co ostali po upgradovani ich cestakov, ked som zlomil moje druhe MTB.
nafotim a poslem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Giro brrrrrrr, ved tu na fore nie sme na to, kto ma vacsieho... je sice pravda, ze som na cestaku 15 rokov nesedel, ale tiez som si svoje za mladi odkrutil, preto pisem "dakedy sa nastavovalo". Napriek tomu, ze si kazdy nastavi bajk ako chce, casto sa sami dostavame do drobnych omylov, vdaka foru si aj ja rozne nazory opravujem... ale neotocim si barany hore nohami preto, lebo je to pohodlnejsie... a neurobi to nikto z nas, lebo nejake nepisane pravidla existuju...
Este raz zopakujem, napriek tomu, ze som to z tej fotky poriadne nevidel, bola to moja otazka/odporucanie skusit to - nic viac...
dik
nie su...len blesk a lak na tom karbone urobili svoje
dnes dorazily řadí líp než originál Sram, co vydrží se ukáže
Niečo na priťaženie
Všimol som si na veľkom prevodníku taký malý výrez. Nemá byť pod kľukou?
Len sa pýtam, nikomu nechcem vnucovať svoj názor!
ty značky sou na obou plackách
Veď každý nech si jazdí ako mu to vyhovuje!
(prepáčte, nedalo mi)
všetko je sora, len brzdy ultegra a prešmyk je noname
To je original specialized, alebo len nalepky ??? inak peky
všetko je sora, len brzdy ultegra a prešmyk je noname
Tomu hovorim pekny, jednoduchy a cisty dizajn - ziadne pokrutene trubky, sloping a podobne hluposti. Proste klasika.
http://aktualne.centrum.sk/video/?id=39370
potom som mal 3 MTBcka, a asi rok mam cestak stary ocelak, ktory mi dali chalani z vyradenych a dielov co ostali po upgradovani ich cestakov, ked som zlomil moje druhe MTB.
nafotim a poslem