Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
posledný komentár: 2. 8. 2011 o 20:24
V nedelu. By sme sa ale nemuseli *ebať po hrádzi keď je tam od Dunajoša kosisko. Ale prispôsobím sa a pribalím v najhoršom aj gorčule a na rám zauzlujem hokejku. hehe
mne vyhovuje cas stretnutia o 10:00 (aj skor, ale to som asi sam) a ci sobota, alebo nedela, mi je jedno ...
Dnes bolo na Babe vela vody,ale bol to zazitok cumet hore jak pomne kukaju lyziari s lyzami
na chrbte a to bola dnes okolo 12tej este poriadna hmla,inac pohodka az na ten zjazd:)
O vetre ani nehovorim ked clovek ide solo a okolo neho prefukuju kamiony,hlavne v okoli
kuchyne to bolo peklo:)
Ak niekedy pojde nejaka sviznejsia skupina z pod mosta gabcikovo a spat tak sa pridam,ak
vas nebudem brzdit:)
Veď kde by sme sa bicyklovali nebyť vašej prezieravosti, pevnej vôle a súcitu s nami bikepozitív.
bych se přidal
V nedeľu ju chem isť zabehávať, tak ak bude nejaký výjazd rád ju predstavím.
Podotýkam, že som na silničke ešte v živote nesedel, takže ak sa vysypem alebo mierne dorazím tak sa nečudujte.