Mozno by tu mohlo byt nieco, kto ma najkrajsi, najoriginalnejsi, najvystiznejsi a najgicovejsi avatar
Za seba tu pisem: Moj avatar co teraz mam vznikol po rozhodnuti ze moj predchadzajuci avatar je strasne spatny. Je to vlasne nejaky tucnak z nejakej rozpravky (hladal som nejake animovane zviera, a toto sa mi zapacilo. Vevericku z doby ladovej mi bolo trapne dat
Ak by som mal povedat nieco o ostatnych avataroch tak neviem. Ale najotravnejsi avatar bol, ked NOISE mal taku muchu co sa hybala. Akurat bola jesen alebo leto a takych malych musiek som mal plny monitor a ked som zbadal NOISE-ho prispevok tak som mu zabijal avatara...
PS: dufam ze sa nikto neurazi, ked mu spominam avatara
a ktej labuti, tak ok, skor mi prislo to druhe, symbolika je ajtak zlozita, jeden symbol mozem mat plno vyznamov....
Neviem, ten avatar mi trošku naháňa hruzu, čo to vlastne je za monštrum
Mne sa ako avatár páčil, lebo ich vídavam každý deň z okna,ako napísala Alenka,vychádzky naše každodenné..neškodné...
Mercedes?Nestačia táčky?
Tučniak je dobrý...neškodný...
Preto ten nick
inak jednu peknu labutku som si aj ja vycvakol
saldi a jej schyza
btw a pokial nekrmime labute a holuby je to dobre
Preto ten nick
na to sa vravi: volakedy som bol mlady a pekny. teraz som uz iba pekny!
Pred niejakým časom si jeden novoprišlý člen fóra vybral rovnaký avatar.Zdálo sa mi to trhlé,tak som si uplatnil taký špekulatívny avatarko...