Musim Vam povedat, ze oproti byvalej predajni sa velmi zmenili. Myslim ze by som ich zaradill na vysiu priecku ako KAKTUSBIKE, co sa tyka dizajnovej stranky=> velmi prijemne prostredie. Samozrejme este nieje tolko veci na vyber ale casom sa to urcite napravi. Ale bol som prekvapeny slusnym vyberom prilieb znacky GIRO a dokonca tento obchod je testovacim centrom znacky AUTHOR, ale maju aj bicykle znaciek GIANT a PELL'S.
Adresu najdete na ich webe: http://www.bmbike.sk
Spravil som pre Vas aj par fotiek
este, aby sa Vam tam nepacilo chlapci
vek 16r sa cudujete?
ale pre istotu zadaj "bicyklový obchod Levice"...
vyber dobry, haibike, giant, author, ctm a tak....maju aj foxy na predaj, prilieb je tam stale vela aj iny sortiment v poho podla mna.
sice servis je trochu odveci podla mna ale mozno prave mali zly den...
Hneď na prahu dverí na mňa vyskočil chalanko, či potrebujem poradiť. Kupoval som špricku, okuliare a nejaké mazivo. Venoval sa mi prvotriedne, poukazoval shop, zaviedol do servisu, poradil.
Chcel som si objednať okuliare, chalan povedal, že ak by mi nesadli, nemusím si ich vziať. Majiteľ fasa chlapík, pokecal, ukázal.
Výber Giantov na jednotku, plno bikov, komponenty HOPE, prilieb a doplnkov more.
Zatvárajú o 19:00. O 19:45 tam volám, že sa mi páčilo a či by mi vedeli servisovať bike. Odpoveď bola, že kedykoľvek, urobíme na počkanie.
Túto predajňu hodnotím A++.
- slusny vyber GIANTov, HAIBIKEov (skoda, ze nie je testovacka k dispozicii - teda casom bude ako mi bolo povedane).
- dost vela prilieb, slusny vyber komponentov.
- personal fundovany, majitel v pohode chlapik, pokecali sme.
Jedine minus pre mna, ze je to strasne daleko, takze tam nebudem chodit servisovat ako Heno