Prúser je v tom že keď je niečo lacné a teoreticky to možno raz využiješ tak slovač nakupuje o dušu a vyhadzuje peniaze za nepotrebné veci. Potom zistia /niektorý to nikdy nezistia/ že majú doma kopec krámov miesto ktorých mohli mať radšej pár hodnotných a užitočných vecí.
Sám som vlastníkom zopár .ičovín ktoré som si mohol odpustiť a mohol som tie peniaze radšej prežrať alebo niekde prespať. hehe
Príklad:1. prepojovací komunikačný kábel k telefénu s inštalačným CD - nikdy som to nespojazdnil.
2. kábel s objímkov na lampu s tienidlom - nikdy som tú lampu nezavesil.
3. Fólia na potlač tričiek - nikdy som z toho poriadne tričko nevyrobil.
4. Tri náhradné mopi /tie štetky/ - samozrejme že nepasovali na rúčku ktorú som mal doma.
5. Tri predné svetlá na bicykel - skôr svetlušky
6. Mikina - ktorá sa mi nepáčila od chvíle keď bola zaplatená a nenosil som ju. /Ale využila sa v dielni ako fajn handra./
atď
Ja som si obstaral manželku. Vtedy ma to nič nestálo, sama mi vliezla do postele. Neskôr bola svatba. To už niečo stálo. No a odvtedy to bola taká hŕba peňazí, že keby som to začal počítať, tak v polovici rátania si založím zo zúfalstva mašlu...
JoKo tá vec na krku je na rozmýšľanie a nie na to aby nenapršalo do krku...
výdavky manželky sa z bezpečnostných dôvodov neodporúča počítať...
Alenka,kde si kúpila tú odžmolkovačku?To by sa mi zišlo,ale naozaj...
Rozmýšlam,čo som ja..aha,napr.kazetu Ibrahima Maigu,to bola taká blbosť,ale to bolo skôr z urobenia naschvál...
A potom ten debilný ručný VH krájač-sekáč na všetku zeleninu a ovocie,nikdy som v tom nerobila,neposekalo to ani H...
A o oblečení ani nehovorím...
Čo to je?Akosi mi nedochádza...
Nemám záhradu,takže mi je žiarovka na trt.Na chodbe v byte mám takú visiacu lampu,tak som tú žiarovku dal tam.Na chodbe teraz všetci vyzeráme jak Číňania
V spálni mám zasa taký oranžový luster a keď sa rozžne,tak to v spálni vypadá jak v bordeli.Keď idem z chodby do spálne,tak vypadám jak Číňan,čo ide do bordelu
Ak manželka tento obraz zaznamená,posteľové scény sa nekonajú.Myslím,že je rasistka
Joko a celý ten systém sa samovoľne apgrejduje o deti.
No mňa napadajú len kraviny ako sú rôzne vylepšovátka, vrtáky, z Tes.a a pod. Raz za čas to využijem doma, ale sú to kraviny a lákadlá "kúp si ma, zídem sa ti"
Ivka V balení boli tie štetky tri.
Pozor Najnebezpečnejšia je v nakupovaní zbytočností elektronika a software do kompjútrov. Ak sa v tom človek nevyzná ***** sa veľmi ľahko! hehe
Pri tej príležitosti ma napadli ešte dve PC hry, ktoré som nikdy nerozchodil z dôvodu náročnosti na grafiku, online registrácie hry a rôznych iných faktorov.
Lišiak spomenul aj nejaké audio CD - tiež mám v zbierke zopár nepočúvaných kúskov kedy som nedokázal nechať dohrať album celý ani raz. hehe
/ napríklad- výborne varí, ovláda 3 cudzie jazyky- okrem svojho atd./
/ napríklad- výborne varí, ovláda 3 cudzie jazyky- okrem svojho atd./
Nemôžem... Síce na toto fórum nechodí, ale čo ja viem, ktorý jej kolega (kolegyňa) áno a mohli by ma prasknúť. A vieš si predstaviť, čo by stálo znáňanie novej manželky? A možno jej jediná výhoda by bola, že by bola mladšia.
P.S. - Jej výhodou je, že výborne ovláda angličtinu, čo jej umožňuje občas pracovne vycestovať do Bruselu, Strasbourgu a podobne (tak 1 - 2x ročne) a vtedy rýchlo zorganizovať míting u Kristiána.
Ja sa musim priznat,ze som king blbych nakupov,draha ma zo mna dost...Posledne som kupil cez bazar kluky so stredovou oskou,lebo moje sa mi nejak rozpadali(XT-pretrcam ich v bazare uz hodny cas,nikomu ta oska nepasuje...),samozrejme oska nepasuje a moje povodne sa mojmu oblubenemu servisakovi nejakym zazrakom podarilo dat dokopy...Inak bol by som moc zvedavy,na ake biky by ta oska pasovala
Hned na to som zbrklo kupil cez bazar naboj na pevnu osku,samozrejme namiesto 32dieroveho 36
Clovek sa pocas svojho zivota bezne *****kupis dnes-na druhy den o 50% lacnejsie,o triedu lepsie a pod.Myslim,ze netreba moc riesit-kyvnut rukou a ponaucenie do buducna
Po 10-tich rokoch sa zacala podobat viac na skialpinisticku ako na bikersku a tak uplatnenie napokon nasla na skialpovych pretekoch
http://www.dh-zone.sk/fotka/474 isteže! dva roky nič
ale našťastie na tom pracuje niekto schopnejší... http://www.dh-zone.sk/videa
btw: nemá o to niekto záuje?
Marek ak by mi to náhodou fungovalo ako telka do môjho nb tak by sa mi tá hovadina aj zišla. hehe Napíš mi SS.
a este nejake dalsie
mierka 1:100 000 to ani vecisie dediny tam niesu
akcia predam za 3 EUR
vhodna pre cestnu cyklistiku