chalani este vydrzte urcite je tam mokro a krajnice budu este plne snehu ....nech je tam aspon sucho... Mato09 to vysleduje a da vediet ako to tam vyzera......
Tak bol som to dnes trochu obzrieť . Poviem vám tak, že s tou obhliadkou trate by sme mali ešte trochu počkať, pretože v tej časti od Smokovca po Tatranskú Lomnnicu je na ceste voda a ešte stále dosť kamienkov. Neviem ako je to pri Štrbskom plese, ale pochybujem, že lepšie . Radšej som to aj v Tatranskej Lesnej pre defekt otočil. V nižších polohách je to úplne v pohode, kamienkov oveľa menej .
Prikladám aj pár fotiek .
janosik, cez tie uzučke cesty nevedie trasa, touto cestou iba chodím smerom na Starý Smokovec . To je porovnanie, ako to vyzerá v nižších a vyšších polohách .
No dúfam, že tá forum obhliadka sa bude dať zrealizovať už niekedy v marci .
janosik, Romálov sa neboj, keď niečo, tak ich kopneš tretrou . Myslím si, že horší ako v Rakúsoch nie sú . Najlepšie je, keď ide väčšia skupina, vtedy si nedovoľujú .
ah tak to je dobre vo Vychodnej kde som byval pred tym ich je ako by si ich nasadil a drzi su ako plostice
no nic po zime ,ak uz skoncila aj tak budu cesty jak emental ( netrvrdim ze vsade ) ale v okoli Teplicky urcite ...
Tak kedy si zvolíme termín našej obhliadky trate? . Bol som dnes pozrieť v Smokovci a už to vyzerá lepšie s cestami . Treba už len dúfať, aby nezačalo znovu snežiť.
no pocasie sa snad uz vyburilo a cesty su uz suche , takze ako to vidime realne s tym vyjazdom ??
dnes som postrehol silnu bikerksku cinnost na trase od LH vyssie takze ja som ready to go , samoska tempo ako zo zatiahnutou zadnou brzdou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to co tam vidis sluzi na odstranovanie pripinacikov a podobnych naslapnych zariadeni
Poď na nejaký maratónik do Rakúska. Tam je štartovné najmenej 35 Ojro...
Nie je dôležité, čo to stojí, ale koľko za to dostaneš.
Prikladám aj pár fotiek
btw : uz asi dorobili rozsirovanie cesty zo strby po krizovatku cesty do popradu a strbske pleso ?
janosik, Romálov sa neboj, keď niečo, tak ich kopneš tretrou
no nic po zime ,ak uz skoncila aj tak budu cesty jak emental ( netrvrdim ze vsade ) ale v okoli Teplicky urcite ...
co sa vyjazdu tyka mam pohyblivy pracovny cas cize skoro hocikedy ale musim byt najedeny
dnes som postrehol silnu bikerksku cinnost na trase od LH vyssie takze ja som ready to go , samoska tempo ako zo zatiahnutou zadnou brzdou