ake je velke to akva? takto na pohlad je to dost pidi na viac ryb ja mam bojovnicu v cca 9l akva a nic viac.
prisavnik a bojovnica v pohode...mal som v mojom pri bojovnici parik prisavnikov a mali sa navzajom s bojovnicou nasalame
taaak... hotovo... akvarko ma 6.5l ... supol som tam k samcovi 2 samicky.. no riadny kanec to je ..
predtym som mal cervenomodrofialovu
...rozmyslam, ake rybky este picnut do toho kici akvarka .. corydoras a ancistrus je isty hadam sa budu mat radi...
Hm je dosť blbosť si myslieť, že bojovnice a iné druhy rýb, sa neznesú.Tak ako všetky labyrintné ryby, aj bojovnice sú agresívne len na príslušníkov svojho druhu.Len spolu s rajovcami je to oproti guramám o hodne viac.Guramy len počas neresenia.K bojovniciam a možu ísť kľudne hocaké ryby iného druhu spoločenského typu.Hádam okrem mrenkovitých rýb.To by tým bojovniciam veľa z plutiev neostalo.
na také akvárium sú 2 samice a samec moc.Aj keby si tam hodil viac plávajúcich rastlín, samičky zrejme dlho neprežijú.A dlho v tomto prípade myslím 2-3 dni.Ak vobec.
Ver že by som bol veľmi rád keby úspešný bol ale niekdajšie skúsenosti ma moc optimistickým nerobia.Aj keď sa vo všeobecnosti hovorí že sú na seba agresívne len samce pri 6,5 litrovom akvárku...No uvidíme.Daj potom vedieť.
Ja sa chystám začať s akvaristikou odznova.Hádam sa zadarí.
ako teraz sledujem akvarko .. bojim sa zapnut normalne svetlo v izbe .. mam zapnutu len stolovu lampu.... intimne osvetlenie .. a aj tak samicky lietaju po akvarku..
vidim to tak, ze s tymi troma dnami budes mat pravdu
Dá sa to ľahko vyriešiť.Aspoň 100 litrov Popravde ja by som tie samičky odlovil.Osobne som tak pesimistický, že si myslím, že zajtra budú pekne vysušené na dlážke.Nemajú kde ujsť tak vyskočia.A skokani sú to skvelí.
Ak je akvárko len vecou pekného doplnku riešil by som to skor už spomenutými rajovcami.Tí síce sú k sebe agresívny, ale viacmenej tam dochádza len k zastrašovaniu a sú to tiež pekné rybky.
Edit:Menší samec = mrštnejší, rýchlejší= viac škôd.
Nespotrebuje to veľa potravy.Mal som chovný pár a ten potreboval "len" 1,5 kg hovädzieho srdca.Okrem iného Ale stojí to za to.V dospelosti, ak je o nich dobre postarané, su to krásne 35-40cm rybičky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak dost som dumal ci vobec nieco vidi ale zda sa ze este ano
prisavnik a bojovnica v pohode...mal som v mojom pri bojovnici parik prisavnikov a mali sa navzajom s bojovnicou nasalame
taaak... hotovo... akvarko ma 6.5l ... supol som tam k samcovi 2 samicky.. no riadny kanec to je ..
...rozmyslam, ake rybky este picnut do toho kici akvarka .. corydoras a ancistrus je isty
Hm je dosť blbosť si myslieť, že bojovnice a iné druhy rýb, sa neznesú.Tak ako všetky labyrintné ryby, aj bojovnice sú agresívne len na príslušníkov svojho druhu.Len spolu s rajovcami je to oproti guramám o hodne viac.Guramy len počas neresenia.K bojovniciam a možu ísť kľudne hocaké ryby iného druhu spoločenského typu.Hádam okrem mrenkovitých rýb.To by tým bojovniciam veľa z plutiev neostalo.
daj foto
.. inak som uz musel vypnut svetlo lebo samec usilovne nahanal samicky
Ja sa chystám začať s akvaristikou odznova.Hádam sa zadarí.
vidim to tak, ze s tymi troma dnami budes mat pravdu
edit: predbehnuty
skusim dat samicky frajerke .. tiez ma samceka ale trosku mensieho
Edit:Menší samec = mrštnejší, rýchlejší= viac škôd.