Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Plagaty idu tento tyzden do tlace a zacnu sa distribuovat po ceoim Slovensku. Týmto by som chcel poprosť všetkých, ktorí majú možnosť umiestniť plagát v priestoroch cyklopredajní vo svojom bydlisku aby nám s tým helfli. Plagáty pošleme kde bude treba a koľko bude treba.
ahoj, ak sa nic mimoriadne nestane tak prideme vo vecsom pocte, mame to blizko, pri trase okolo spisskeho hradu by sme vam mohli pomoct , je to nasa zaujmova oblast ,najme okolo braniska a okolo podproca, uz sa tesime ,bike club Brezovica
on sa určite pýta koľko by stálo, keby chcel pomôcť organizátorom
čítam to od prvej strany a nedá mi aby som nereagoval....
Pomoci sa nebranime ale tento "done" je iny Spoločnych vyjazdov sa moze zucastnit ktokolvek, ale iba od brany strediska, pretoze toto, co sa bude diat za nou je iba pre platiacich divakov
Pomoci sa nebranime ale tento "done" je iny Spoločnych vyjazdov sa moze zucastnit ktokolvek, ale iba od brany strediska, pretoze toto, co sa bude diat za nou je iba pre platiacich divakov
mne je to jasné a už sa teším....dúfam, že sa mi to podarí a budem tam...
Minuly tyzden sme po Slovensku prostrednictvom dobrovolnikov rozoslali cca 100 ks plagatov. Ak ma niekto moznost, este niekde v cyklo predajni alebo sportovej predajni umiestnit plagat staci povedat POSLEME a podakujeme Turbi DAKUJEME
Nooo, mohol by som skusit umiestnit nejake aj tu v Senci...ale neviem ci by to malo uspech....ak mozete tak mi ich par poslite..snad sa niekto najde kto bude mat zaujem.
Drótik balík som už vyzdvihol. Do týždňa to máš po mojich díleroch roznosené. hehe
Speedy Zastav sa u mňa v predajni a vyfasuješ do Senca nejaký plagát. Tuším tam máte nejaké dve predajne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ak nie dajte avízo všetko sa napraví
pekne letaky...dufam ze budu mat velky uspech
Saldi ten bajker je tam preto , aby prilakal co najviac bajkerok
ozaj kolko by to stalo ked je niekto domaci a len tak sa chce pridat?
on sa určite pýta koľko by stálo, keby chcel pomôcť organizátorom
mne je to jasné a už sa teším....dúfam, že sa mi to podarí a budem tam...
Turbi DAKUJEME
Speedy Zastav sa u mňa v predajni a vyfasuješ do Senca nejaký plagát. Tuším tam máte nejaké dve predajne.
Uz su aj v Senci.....Jeden bike obchod, sportovy obchod a jeden oblubeny bar.
Dufam ze to bude mat velky uspech.