Nie na biku nesmies na dialnicu. Po dialnici smu chodit len MOTOROVE vozidla, ktore maju minimalnu konstrukcnu rychlost 50 alebo 60 kmh (uz presne neviem).
Teraz je sanca jazdit po rozostavanej dialnici z Plevníka (kúsok od PB) smerom na Zilinu. Akurat dnes som siel okolo a uz je koberec na oboch pruhoch ale neviem pokial, maximalne do Bytce.
A isli niekedy po dialnici na kole? Mne sa to uz podarilo, bol to len kusok, asi 3 km, za autom, ale to tu nejdem rozoberat, lebo zas vznikne konflikt...
Nie na biku nesmies na dialnicu. Po dialnici smu chodit len MOTOROVE vozidla, ktore maju minimalnu konstrukcnu rychlost 50 alebo 60 kmh (uz presne neviem).
jasne mas pravdu je to tak a aj kamiony alebo nieco pod mozu chodit len v noci alebo tak nejak
Vy asfaltaci Ja tu v Holandsku hladam lesy,kopceky(hory bez sance...),lesne chodnicky,proste len co najdalej od asfaltu a aut a vy by ste jazdili po dialnici Ale uznavam,Palo TT,ze sa obcas da podla toho fota,dostal si ma
po ceste sa este da ked to vedie popri lese alebo tam kde nechodi vela aut ale tam kde isch chodi vela no to by ma asi nebavilo ved to je strasne cakat kedi ta zo zadu niekto nabere lebo stava sa vselico
ale ako adrenalinovy sport by jazdenie po dialnici nemuselo byt zle
tak to ale musis jazdit nalavo,co najblizsie k stredu A championship bude v Nemecku (nieje tam pre auta rychlostne obmedzenie na dialnici a tak kto moze uhana 160-220Km/h...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co znamena vedlajsi kusok cesty za plnou ciarou?
ked krajnica tak NO
a ked to znamena cokolvek ine tak aj tak NO
2mliecko toto sa nemozes doma opytat ocka alebo mamicky?
jasne mas pravdu je to tak a aj kamiony alebo nieco pod mozu chodit len v noci alebo tak nejak
Si SEBEVRAH ci az taky extremista?
tak to ale musis jazdit nalavo,co najblizsie k stredu
Je. Mozes ist na comkolvek aj 130 kmh, ked to nema motor tak na dialnicu nesmies.
sak to je len rovno..tam ani len baby obzerat nemozes..