Prúser je v tom že keď je niečo lacné a teoreticky to možno raz využiješ tak slovač nakupuje o dušu a vyhadzuje peniaze za nepotrebné veci. Potom zistia /niektorý to nikdy nezistia/ že majú doma kopec krámov miesto ktorých mohli mať radšej pár hodnotných a užitočných vecí.
Sám som vlastníkom zopár .ičovín ktoré som si mohol odpustiť a mohol som tie peniaze radšej prežrať alebo niekde prespať. hehe
Príklad:1. prepojovací komunikačný kábel k telefénu s inštalačným CD - nikdy som to nespojazdnil.
2. kábel s objímkov na lampu s tienidlom - nikdy som tú lampu nezavesil.
3. Fólia na potlač tričiek - nikdy som z toho poriadne tričko nevyrobil.
4. Tri náhradné mopi /tie štetky/ - samozrejme že nepasovali na rúčku ktorú som mal doma.
5. Tri predné svetlá na bicykel - skôr svetlušky
6. Mikina - ktorá sa mi nepáčila od chvíle keď bola zaplatená a nenosil som ju. /Ale využila sa v dielni ako fajn handra./
atď
/ napríklad- výborne varí, ovláda 3 cudzie jazyky- okrem svojho atd./
Ja chcem ten odžmolkovač,haloooooo......
No to si ešte rozmyslím, či ho dám do pléna. Ale budeš prvá, ak sa ho rozhodnem zbaviť.
Najskôr ho vyskúšam.
mierka 1:100 000 to ani vecisie dediny tam niesu
akcia predam za 3 EUR
vhodna pre cestnu cyklistiku
prilozim 1.2. mozno sa hodia do serie
Turbi: pošlem aj toto na testovačku?
televizu po niekom pošlem
Najskôr ho vyskúšam.
Alenka,ja nechcem ten Tvoj,ja chcem iba vedieť,kde si ho kúpila...
To som tak raz v práci podľahla davovej psychóze, keď prišiel podomový obchodník a sľúbil zľavu možno 4,50 sk, v prípade, že si kúpime viaceré.No nekúp.
Ja som raz takto kúpila panvice,ktoré sa zachvíľu všeliako poskrúcali,ale dával k tomu ako bonusy všeliakej veľkosti dózy do mrazáku a mikrovlnky,no nekúp...kúpila som do zásoby...
alebo google...
preto ho treba, skor ako nieco zacne ponukat, poslat do <>
mne sa to osvedcilo
http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c.o.20090402.p.Odzmolkovac
som si hned spomenul na teba
som si hned spomenul na teba
Dik,no nekúp..
Ale určite tam nabehnem..poznám sa...
ale inak mam haraburd mraky. musim to niekedy spisat