ZDRAVIM vsetkych.potrebujem poradit ohladne mojho biku.kolko moze mat teraz hodnotu tento bike Je to Scott scale 80.kupeny v juny 2008 malo jazdeny,bez skrabanca,bez chyby.stal ma vise 25000 a preto sa pytam kolko ma teraz hodnotu?
A co tak predat na suciastky? Podarilo sa to vobec niekomu? Predat postupne cely bicykel kamaratom a znamym tak, aby utrzil viac, ako pri predaji bicykla ,ako celku?
Ale ,ak by si potom nemal na com jazdit, je to zla rada.
V celku sa toho zbavíš naraz avšak nevieš kedy. Pri rozpredaji zas stratíš čas, čosi na poštovnom a tŕpnutí pri "serióznosti" pošty
Čiže je to tak 50:50 alebo ako je komu lepšie....
Baron: Jj vidime ten thread, co sa tam nevies pol roka toho zbavit...
K teme... Ak tam nemas naozaj dobre veci: fajn vidlica, vybava, ram tak tazko vsetko predas...vzdy ti nejake low veci ostanu...Low biki sa neoplatia predavat na suciastky...
Baron: Jj vidime ten thread, co sa tam nevies pol roka toho zbavit...
K teme... Ak tam nemas naozaj dobre veci: fajn vidlica, vybava, ram tak tazko vsetko predas...vzdy ti nejake low veci ostanu...Low biki sa neoplatia predavat na suciastky...
pozri :] aj bez tych veci co tam ostali to mam takmer za kupnu cenu ;] ak sa zbavim ramu, bude to tak isto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie katalogovu fotku.
Ale ,ak by si potom nemal na com jazdit, je to zla rada.
Čiže je to tak 50:50 alebo ako je komu lepšie....
pozri :] aj bez tych veci co tam ostali to mam takmer za kupnu cenu ;] ak sa zbavim ramu, bude to tak isto