Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
az tmax mi musel poslat link, ale fajne bolo
ked nie su preteky tak su aspon take to
pripravím karbobrúsku
By si sa vyzúril... Vŕzga... Ako keď babka ide dedinou na Ukrajine.
Bol som prudko sklamaný.
A vlastne, Roman tam bol, tak si to mohol "opočúvať"!
A vlastne, Roman tam bol, tak si to mohol "opočúvať"!
ak si spomeniete, tak som išiel s mačiatkom od vás preč a počuval som to dosť dlho ...
vláčiky ... už nie. v dnešnej dobe vysoká investícia, aj ked ani toto nieje mala
Jako to tu tak čítam, tak sa normálne hambím
a kde mas zverak
a stojan na bajk
a kde mas zverak
a stojan na bajk
No ono povecsine tam mavam plzen,ale kdesto som zainvestoval do dielne..KARTON ATD... tak som sa uskromnil na kelt
A ako som pisal hodne veci je este v krabiciach,,,bude sa malovat ked zavedne tmel nech to nemusim sto krat schovavat...ale zverak nemam
A stojan? naco
prva vec co by som poriesil do dielne...
ja som to poriesil tak ze som zaobstaral zelezo, a planik(viewtopic.php?f=10&t=17994&st=0&sk=t&sd=a&start=30) a sikovny zvarac a mas to raz dva... material vysiel cca na 200.-skk ale neratam robotu, kedze tato je zvarac
Inac celkom si sa vysalil na tom sadrokartone...rohy vyklenky....