Kategórie
Bike-tech
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
221 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
http://www.mtb-bike.sk/upload/08_03_2009_chata_pod_Inovcom.plt
Jedine toto. Prva stvrtina je fajnova lesna cesta (trasa byvalej lesnej zeleznicky), potom asfaltka. Presne ako si chcel popod les nad Soblahovom, ale konci nad Mnichovou Lehotovou. Na mape (dal som tam sipku) to vyzera ze pokracuje presne ako si chcel povedla zeleznicnej trati az k Radaru ale v reale som tam ziadne pokracovanie nevidel, ta asfaltka pokracuje hore a oblukom sa vracia k chate pod Ostrym vrchom, alebo dole do Mnichovej Lehoty. Mozno sa da ist aj dalej, neviem, nejak som to neskumal.
..a urcite to mam v plane ked to trochu obschne ist takouto trasou-cez brezinu na lucky-modra na chatu pod os.vrchom-cervena-ciernachov-mnich.leh.-inovec..a nejako dole
Ale z Trencina na Inovec chodim tak 1x rocne, minuly rok som tusim tade vobec nesiel.
Naposledy, ked sme startovali 7:30 na stanici v TN, tak sa sme veru neflakali, aby sme stihli Mliecka a spol. co prisiel o 9:00 vlakom do Mnichovej Lehoty z Chynorian.
..zajtra idem po bike do servisu, takže keď pojdem naspäť budú aj obrubníky
...inac tu sme riesili tie tretry viewtopic.php?f=5&t=12235&start=180
..s-sport 42 miboli male, 43 velké......polovične cisla nerobili, tak som bral s-comp 42,5..čo máš ty, ... a lepšie mi sedia ako tie sporty....vševeda som poslal preč
Ale ak bude času tak aj tak najbližši vikend pojdem asi cestu lebo v horach sa to bude riadne zabarat.
cakalo par prekvapeni : suvisla vrstva strku v dlzke cca 800 m (2-3 km)
Ak nebude liat možeme niekam vybehnut... možno pojde aj bracho.
no ako si poriesil to prasiatko?
...uz to tu bolo, ale jeden nemenovaný týpek sa predsa riadi podľa dr.Iľka
Vec, ktorú veľmi oceňujem je predpoveď počasia s Dr. Iľkom. Dr. Iľko je sympatický starší pán, ktorý vie veľmi exaktne informovať o počasí, a to prostredníctvom rôznych grafov, štatistík a meraní. Ale Dr. Iľko má veľmi špecifické vlasy, také jemné svetlosivé páperie. A tie sú pre mňa spoľahlivejšie ako akákoľvek predpoveď počasia. Keďže tieto predpovede sa zvyčajne vysielajú zvonku, zvyknem sa Dr. Iľkovi pozerať iba na jeho vlasy. Keď vlasy poletujú, je veterno. Keď sú vlasy prilepené k hlave Dr. Iľka, vonku prší, preto si treba zobrať dáždnik. Keď sa vlasy lesknú, je vonku slnečno a bude pekný deň. Keď sú vlasy v stabilizovanej polohe, ale pritom sa nelesknú, je zamračené, preto je tiež vhodné zobrať si dáždnik, pre istotu. Vidíte, aké jednoduché, a pritom také účinné. Tak dúfam, že pána Iľka nevymenia za niekoho iného, lebo predpovede počasia tým stratia pre mňa zmysel.
este som to znova neriesil...hadam dnes ked na to budem mat nervy uz treti krat to rozoberat a setko premazavat...kua hadam sa to uz podari ,najprv skusim ten min olej z brzdy potom jemnu vazelinku ak to nepojde hodim do kosa
zajtra dam vedet jeko to prasa dopadlo