Nejaka cesta zo Soblahova popod les, pokial sa nechce hrebenovka Inovca zacinat po cervenej okolo Ostreho Vrchu by sa celkom hodila a naco experimentovat, ked sa da spytat.
Jedine toto. Prva stvrtina je fajnova lesna cesta (trasa byvalej lesnej zeleznicky), potom asfaltka. Presne ako si chcel popod les nad Soblahovom, ale konci nad Mnichovou Lehotovou. Na mape (dal som tam sipku) to vyzera ze pokracuje presne ako si chcel povedla zeleznicnej trati az k Radaru ale v reale som tam ziadne pokracovanie nevidel, ta asfaltka pokracuje hore a oblukom sa vracia k chate pod Ostrym vrchom, alebo dole do Mnichovej Lehoty. Mozno sa da ist aj dalej, neviem, nejak som to neskumal.
Pointer, vdaka za info. Podla leteckej mapy sa zda, ze sa da v pohode pokracovat aj dalej, zrejme az uplne k Radaru, len poslednych par metrov je neistych, ale mozno je cesta skryta v lese.
ta cesticka co ide dalej za starou zeleznickou-teda popri nejakom salasi (ci pile ci co to je)..a potom za stupanim na luke ide zjazdikom cez kolaje na asfaltku (ca.1,5km od radaru)...ma aj pokracovanie-a to ked nepojdes dole na kolaje,ale pokracujes dalej do kopca-je to vcelku vyzivne stupanie a dost rozbity povrch...potom sa tam v lese napoji na cervenu zn. ktora ide od ciernachova resp. od chaty pod ostrym vrchom. ,ale tu cervenu znacku ani nemusis vidiet...skratka to vylezie na kopec a potom sa to spusta dole do mnich.lehoty....niekedy na jar si to mozeme spolu dat ja tadial chodievam niekedy-ale skor cez ten hreben a ciernachov.
..a urcite to mam v plane ked to trochu obschne ist takouto trasou-cez brezinu na lucky-modra na chatu pod os.vrchom-cervena-ciernachov-mnich.leh.-inovec..a nejako dole
..tak, tak z chaty pod ostrym vrchom cez čiernachov na mnich.lehotu je to celkom husté, par krat som sa tam aj vykotil , zo začiatku stupák, potom aj pár singlov.....išiel som tadial minulé leto až na inovec -hreben -smer pánska javorina....ale na úseku okolo čiernachova mi to zobralo trochu viac síl, myslel som si, že tento úsek prejdem rýchlejšie.... nepamatam si presne, ale cca 45 som sa plazil lahkým tempom...........takže na dlhsie tripy tento usek vynechavam, jedine sólo
Ja uz som si zvykol, ze usek cez Ciernachov povazujem za sucast hrebenovky Inovca
Ale z Trencina na Inovec chodim tak 1x rocne, minuly rok som tusim tade vobec nesiel.
Naposledy, ked sme startovali 7:30 na stanici v TN, tak sa sme veru neflakali, aby sme stihli Mliecka a spol. co prisiel o 9:00 vlakom do Mnichovej Lehoty z Chynorian.
..zajtra idem po bike do servisu, takže keď pojdem naspäť budú aj obrubníky
...inac tu sme riesili tie tretryviewtopic.php?f=5&t=12235&start=180
..s-sport 42 miboli male, 43 velké......polovične cisla nerobili, tak som bral s-comp 42,5..čo máš ty, ... a lepšie mi sedia ako tie sporty....vševeda som poslal preč a riešil som to s mladým .......a v pohode.
Fajnova trasa, Este som ju celu niešiel. Zatial iba z Breziny po taku odbočku ktora sa odklana smerom na Kubru, tam je taky kratky fajnovy zjazd.
Ale ak bude času tak aj tak najbližši vikend pojdem asi cestu lebo v horach sa to bude riadne zabarat.
sa na chvilku objavilo slnko, tak sme si s Nickou dali Kykulu a spat
cakalo par prekvapeni : suvisla vrstva strku v dlzke cca 800 m (2-3 km) , tabulka "zvazanie a priblizovanie dreva" a nebezpecni drevorubaci , no a cerstvo napadany sneh v okoli skoly tam, ked sme to otocili zacalo o5 snezit
cha na tr. závade ma pekne privítalo slniečko a už tam na ceste ani snehu moc nevidieť. okolo to hej, ani krížom do súče sa ešte neda prejsť, ale zjazdík lesnou asfaltkou som si celkom užil. a nebyť že ma dáždik lapil na konci dolnej súče tak by bol dnes aj limit splneny - h. súča dúbrava a cez hrabovku dom. no v dolnej som to otočil a pekne v lejačiku cez hrabovku home.
..no iľka by som sa moc nedržal, ...v poslednej dobe( resp.rokoch), mu to nejak nevychádza, to radšej dr.jurčovič, príp.Lexmann, alebo české meteo, oblasť moravy.
...uz to tu bolo, ale jeden nemenovaný týpek sa predsa riadi podľa dr.Iľka
Vec, ktorú veľmi oceňujem je predpoveď počasia s Dr. Iľkom. Dr. Iľko je sympatický starší pán, ktorý vie veľmi exaktne informovať o počasí, a to prostredníctvom rôznych grafov, štatistík a meraní. Ale Dr. Iľko má veľmi špecifické vlasy, také jemné svetlosivé páperie. A tie sú pre mňa spoľahlivejšie ako akákoľvek predpoveď počasia. Keďže tieto predpovede sa zvyčajne vysielajú zvonku, zvyknem sa Dr. Iľkovi pozerať iba na jeho vlasy. Keď vlasy poletujú, je veterno. Keď sú vlasy prilepené k hlave Dr. Iľka, vonku prší, preto si treba zobrať dáždnik. Keď sa vlasy lesknú, je vonku slnečno a bude pekný deň. Keď sú vlasy v stabilizovanej polohe, ale pritom sa nelesknú, je zamračené, preto je tiež vhodné zobrať si dáždnik, pre istotu. Vidíte, aké jednoduché, a pritom také účinné. Tak dúfam, že pána Iľka nevymenia za niekoho iného, lebo predpovede počasia tým stratia pre mňa zmysel.
to.bilec
este som to znova neriesil...hadam dnes ked na to budem mat nervy uz treti krat to rozoberat a setko premazavat...kua hadam sa to uz podari ,najprv skusim ten min olej z brzdy potom jemnu vazelinku ak to nepojde hodim do kosa
zajtra dam vedet jeko to prasa dopadlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mtb-bike.sk/upload/08_03_2009_chata_pod_Inovcom.plt
Jedine toto. Prva stvrtina je fajnova lesna cesta (trasa byvalej lesnej zeleznicky), potom asfaltka. Presne ako si chcel popod les nad Soblahovom, ale konci nad Mnichovou Lehotovou. Na mape (dal som tam sipku) to vyzera ze pokracuje presne ako si chcel povedla zeleznicnej trati az k Radaru ale v reale som tam ziadne pokracovanie nevidel, ta asfaltka pokracuje hore a oblukom sa vracia k chate pod Ostrym vrchom, alebo dole do Mnichovej Lehoty. Mozno sa da ist aj dalej, neviem, nejak som to neskumal.
..a urcite to mam v plane ked to trochu obschne ist takouto trasou-cez brezinu na lucky-modra na chatu pod os.vrchom-cervena-ciernachov-mnich.leh.-inovec..a nejako dole
Ale z Trencina na Inovec chodim tak 1x rocne, minuly rok som tusim tade vobec nesiel.
Naposledy, ked sme startovali 7:30 na stanici v TN, tak sa sme veru neflakali, aby sme stihli Mliecka a spol. co prisiel o 9:00 vlakom do Mnichovej Lehoty z Chynorian.
..zajtra idem po bike do servisu, takže keď pojdem naspäť budú aj obrubníky
...inac tu sme riesili tie tretry viewtopic.php?f=5&t=12235&start=180
..s-sport 42 miboli male, 43 velké......polovične cisla nerobili, tak som bral s-comp 42,5..čo máš ty, ... a lepšie mi sedia ako tie sporty....vševeda som poslal preč
Ale ak bude času tak aj tak najbližši vikend pojdem asi cestu lebo v horach sa to bude riadne zabarat.
cakalo par prekvapeni : suvisla vrstva strku v dlzke cca 800 m (2-3 km)
Ak nebude liat možeme niekam vybehnut... možno pojde aj bracho.
no ako si poriesil to prasiatko?
...uz to tu bolo, ale jeden nemenovaný týpek sa predsa riadi podľa dr.Iľka
Vec, ktorú veľmi oceňujem je predpoveď počasia s Dr. Iľkom. Dr. Iľko je sympatický starší pán, ktorý vie veľmi exaktne informovať o počasí, a to prostredníctvom rôznych grafov, štatistík a meraní. Ale Dr. Iľko má veľmi špecifické vlasy, také jemné svetlosivé páperie. A tie sú pre mňa spoľahlivejšie ako akákoľvek predpoveď počasia. Keďže tieto predpovede sa zvyčajne vysielajú zvonku, zvyknem sa Dr. Iľkovi pozerať iba na jeho vlasy. Keď vlasy poletujú, je veterno. Keď sú vlasy prilepené k hlave Dr. Iľka, vonku prší, preto si treba zobrať dáždnik. Keď sa vlasy lesknú, je vonku slnečno a bude pekný deň. Keď sú vlasy v stabilizovanej polohe, ale pritom sa nelesknú, je zamračené, preto je tiež vhodné zobrať si dáždnik, pre istotu. Vidíte, aké jednoduché, a pritom také účinné. Tak dúfam, že pána Iľka nevymenia za niekoho iného, lebo predpovede počasia tým stratia pre mňa zmysel.
este som to znova neriesil...hadam dnes ked na to budem mat nervy uz treti krat to rozoberat a setko premazavat...kua hadam sa to uz podari ,najprv skusim ten min olej z brzdy potom jemnu vazelinku ak to nepojde hodim do kosa
zajtra dam vedet jeko to prasa dopadlo