Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2009 sa bude konať 18.4.2009. Prvou a najzásadnejšou novinkou je zmena miesta štartu a cieľa. Štart preteku bude na námestí vo Svätom Jure a cieľ na futbalovom štadióne. S touto zmenou pripravujeme aj úpravu trás. Hlavným zostavovateľom trasy je víťaz Slovenského pohára v cyklomaratónoch pre r.2008 v kategórii seniorov Miroslav Reingraber.
Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
nuž kvôli jednému pivu si väčší baťoh brať nemienim, možno ak budem ráno v povznesenej nálade Ak ale bude dostatočne motivujúca prémia, kľudne na každej občerstvovačke napíšem i nejaký kratučký reportík a cieľom prejdem s noutbúkom pod pazuchov Chcelo by to ale minimálne po pive od každého anti-IT
A ak sa tam chceme my, mládenci od IT spoznať, tak v noc N povinne zaspávať pred PC. To sa potom veľmi ľahko podla keyboard-odtlačkov spoznáme
Keby boli skutoční IT-čkári, tak zostroja a naprogramujú také čipy, vďaka ktorým cez GPS bude na veľkom monitore v cieli vždy vidieť, kde je ktorý pretekár a aké je práve teraz poradie
pekne sa tato tema zvrhava.. v kazdom pripade nie som IT, no ani anti - ved som za Pc/notebookom kazdy den 12 hodin
ja dufam, ze bude slnecno, prijemny vanok a super atmosfera
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fajn, navrhujem nasledovný vzorec
na výpočet bodov jednotlivých jazdcov :
1/((dlzkaTrateKm / vyslednyCasMinuty)*umiestnenie)
umiestnenie myslím umiestnenie v kategórii
a následne už len priemer družstva :
vysledneBodoveOhodnotenieTymu = sucetBodovJazdcovTymu / pocetJazdcovTymu;
vyšia berie
Hlásim sa do IT
ale mohli by sme sa tu dohodnut na nejakom poznavacom znameni IT...
A ak sa tam chceme my, mládenci od IT spoznať, tak v noc N povinne zaspávať pred PC. To sa potom veľmi ľahko podla keyboard-odtlačkov spoznáme
ja dufam, ze bude slnecno, prijemny vanok a super atmosfera
trat je stale nezjazdna ak si hladal tuto info...
To sa ukrutne mýliš. Je zjazdná.
podla niektorych su zjazdne aj Taricove skaly