Ja som pripravený tiež, dnes sme boli s kamošom pozrieť na cesty okolo Žakoviec, Popradu, a ani som neveril, že ten sneh zmizne za jediný deň, takže všade sucho . Janosik, si si istý, že pod Štrbským nebude na ceste ešte sneh?
Mne je jedno, kedy to bude, hlavne nech je to v sobotu alebo v nedeľu, ale nech sa vyjadria aj iní .
taaak to keby som vedel ale pockaj pozriem cez satelit , kukam kukam ano ano je to ok mozno sem tam volaco este bude primrznute sak ja pojdem na treku takze snad to zvladnem heh
btw : mam prehodit klasicke 40 tky z treku za slicky contimentaly ?
tak idete dnes?a kto ide?skoda ze sme nesli vcera bolo fajne pocasie....ja by som dnes nesiel tiez mi to vyhovuje na sobotu..a poobede ma zas prsat...keby bolo na buducu sobotu ako tak , idem..
Hmm, nepočkáme si radšej na koniec marca, začiatok apríla? Lebo ako tak pozerám na tie predpovede, tak vo vyšších polohách ešte asi nejaký ten čas bude posnežovať. Uvidíme, čo povie cez týždeň Dr. Iľko v Teleráne . Ináč, chcete to zakončiť na Hrebienku?
ta ja neviem len este jedna vec ma trapi , kedze som vobec neni ani na trase okruhu neviem ako sa ku vam pripojit a odkial to vlastne zacnete , dohodnime zatial aspon miesto odkial sa zacne ....
Tak JK začína v Starom Smokovci, takže ak začneme tam, budem musieť ešte 15 km ísť hore do Smokovca. Ale keď vás ide viac zo smeru Mikuláš, Žilina, tak to začnite v pohode pod Štrbským, a ja s kamošom sa pripojíme napr. v Tatranskej Lomnici a potom môžme pokračovať s vami .
no a tu je kamen urazu este ma nik nekontaktoval cize cele je to zatial iba o kecoch ale teraz by bolo nutne zorganizovat nejakym sposobom to stretko a ked ano ist z jedneho miesta
Podľa mňa by bolo najideálnejšie začať v Starom Smokovci, keďže asi väčšina tam prídete autom, tak zbytočné by bolo začínať na Štrbskom a potom sa vracať späť hore na biku. A stretnúť by sme sa mohli na parkovisku pred GRAND HOTEL-om . Čas by sme doladili potom, keď bude isté, že sa ide .
mozno by sa aj dalo ak by sme sli firemnou dodavkou tak v pohode nebude problem a ta zvezieme...ale ak pojdeme osobakom asi tazko...mame odskusane ze max 2 biky...ale to budem vediet potom..dohodneme sa ..janosik ved ked rano privstanes tak to nemas daleko z LM..
V pripade, ze pojdete niekedy v aprili [pocasie aj tak asi skor nevyda...] mohol by som sa pridat. To uz by som mal mat svoj prvy cestak. Janosik, v takom pripade v LM v poho vyzdvihnem.
Mimochodom ake tempo....
winner, daj potom vedieť, keď už budeš mať bike . Bude lepšie, keď nás bude viac, bude lepšia atmosféra . Janosik, ak by si náhodou nešiel autom, tak sa dá ísť vlakom do Popradu a potom stačí prestúpiť na električku do Starého Smokovca . A tá priemerka 25 km/h môže v pohode byť, takže do tých 6-7 hodín to v pohode dáme .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne je jedno, kedy to bude, hlavne nech je to v sobotu alebo v nedeľu, ale nech sa vyjadria aj iní
btw : mam prehodit klasicke 40 tky z treku za slicky contimentaly ?
Mimochodom ake tempo....
heh co sa tempa tyka ta ja neviem u mna priemerka max 25 km/h inak to na zaciatok nevidim