Ja verím v zázrak (čo sa neoplatí v tejto korupciou zmietanej krajine) a fandim SKALICI, kedže prievidžané sa nevedia dostat do Extra ligy. Ale hlasoval som za Košice, kedže Slovanu nevyšiel ten zápas s Tampa Bay Lightning.
Aj som sa divil, preco sa ozivila tema spred roka, ale nedovolil som si do toho kecat, kedze sa v tej oblasti vobec neorientujem. Myslel som, ze je opät aktualna. Jaaaj, keby som mal prehlad v tomto odvetvi, tak som mohol okrem gramatiky niekoho zdrbkat aj za ozivovanie starinky - dve muchy jednou ranou (skoro ako dve hrubky jednou vetou).
kosice si to konecne zasluzia....
ti smradi zo slovana konecne dostali na prdel
ked slovan nemoze rozhodca pomoze ...
vcera to bolo srasne okato piskane
A DUKLA Trenčín tu prečo nieje? Veď sme najväčší favorit. Po základnej časti sme boli prvý, v štvrťfinále sme porazili Košice a teraz je to 1:1 na zápasy s Banskou Bystricou v semifinále. Dnes sa hrá v Trenčíne rozhodujúci zápas.
Určite má na tom obrovský podiel, to je pravda... je to líder a Skalica musí byť rada že ho tam majú. Na druhej starne si myslím že to nie je nič neobvyklé že mužstva majú svojich "vodcov", ako v každej lige.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
<---
EDIT: aktualizované hlasovanie.
Tak som si aspon zvysil pocet prispevkov celkovo o 3 kusy
ti smradi zo slovana konecne dostali na prdel
ked slovan nemoze rozhodca pomoze ...
vcera to bolo srasne okato piskane
Dukla Trenčín - HC 05 Banská Bystrica 7:1 (4:1, 1:0, 2:0) v semifinále juniorskej extraligy - stav na zápasy 2:1 - postupuje Dukla